deletedmom734 Deletedmom331 doğrudur canım aynen kadınlar çoğunlukta... kendimi uzaydan inmiş gibi hissettiriyorlar suratlarına suratlarına B.KMU vaaarrr ne bakıyosuuuunnn diye bağırmak geliyor içimden😁😁😂😂 görünmez olmak istiyorum o şapşal bakışlarından saklanmak için
Deletedmom411 Instagramda sukran ovalinin hamilelik fotosunun altina yazmisti aynisini bi kadin bunlari eve tikmak icin hamileler disari cikmaz diye uydurmuslar . Iste hamile gobegi gosterilmez diye sacma salak yorumlar gelmisti okudugumda ne kadar da kadinlari sindirmisler cahil birakmislar diye dusunmustum . Ne kadar erkek gorurse o kadar zor olurmus dogum bilmem ne hatta birisi de sey yazmis hamileyken kocamizdan bile utanirdik diye :/ her soyleneni laftan sayarsak yandik :) her kafadan bir suru laf cikiyor
0114 Deletedmom331 yani sinir oluyorum boyle seyler okudulca duydukca erkekler karnimiza bakip ne gibi kotuluk dusunebilir kaldiki dusunduler Allah belalarjni versin o zaman benimde basimda oyle bi densiz var kayinpederim bile gelince ariyor onceden karnini kpatacak seyler giy diye ki tesetturluyum he de gec canim bosver
Deletedmom331 OktayMeltemSahin valla ben de kendime şaştım 😂😂😂 normalde veririm ağzının payını dondum kaldım öyle hatta eşimde hayret etti masıl sustun sen diye
Elvincagan Deletedmom331 bunların hepsi dinsiz imansız kendini müslüman sayan muslumanligi geri kafalilik sanan zihniyetler karninla gurur duymalisin salla gitsin
Asafinannesi Deletedmom331 ahhhh birisi de beni çevirmez ki öyle ibreti alem diye ağzıma geleni sayayım 😡 bana da sakla diyen tanıdıklar oluyor niye diyorum ben sallamayınca millet çocuğu leylek getirdi mi sanıyor. Herkesin çıktığı yer aha burası yani nesini saklıyım 🙄
Aselsare Deletedmom331 doğurduktan payını bilmiyorum ama benim kaynanm yok karnını sakla gorumcemlerde benden daha çok hakimler zaten küçücük bir karnım var
Nisanmom @Deletedmom331 gerçekten çok saçma bende ilk defa duydum şu anda 🙊 çok dar giyilmemesi karın için sağlık için yapılır. Yoksa neden saklansın bebek? İnsan gururla göstermek ister.😍
rileyss Rabiaduru Postu açan kişi bunu diyenin ne kıyafetini ne de tesettürlü olup olmadığınız yazmamış zaten! Benim kıyafete bir sey dedigimi de nereden çıkardınız? Ben zihniyeti “kara” olan insanlardan bahsediyorum, kimin ne giydiği umurumda bile değil.
Esra___ Deletedmom331 bi de tanımadığın biri insanlar bu hakkı kendilerinde nasıl buluyor anlamıyorum ya ben de açık bi bayanım elbise şort pantolon hepsini giyiyorum ama karnım çok belli olunca bakışlardan kendim rahatsız oluyorum bi kere bana da kayınvalidem der hep saklamak lazım diye