Merhaba kızlar şuan yazarken bıle psikolojimin kaldıramayacağı bir doğum hikayesiyle burdayım.7 gün önce nişan lekesiyle gttgim hastanede müşade altında kalmam gerektıgı söylendi bende kendı doktorumla görüşmek istedim bana hcbseklde dönüş yapmadı ve meşgule attı bilgini işlemdeki kıza doktora ulaşın ve bir şekilde görüşmek istedgimi söyleyn dediğimde cvp Suan çalışma saatı olmadığı icin size geri dönemez dedi ve o an eşım taratmaya başlamıştı zaten o hastaneden çıktı başka bı özel hastaneye gectık onlarda aynı sekılde yatmam gerektıgını soyleyınce yatışımı yapmaya karar verdik ciğer geliştirici iğneler serumlar takıldı normal doğum olma ihtimali yüksekti ama açılmam çok azdı sunı sancı verilmedi ve2 gün boyunca 2 saatte bır nst ve alttan muayene ettıler 2.günün sonunda tabi ben dayanamdm ve çok ağladım cnkü en zor şeydi alttan muayene etmeleri ve 2 gün boyunca sureklı dogumhanede doğuranların çığlığını duymak en son ben yapamayacıgımı ve artık gücümün kalmadığını ebeye soyledm cnkü onlar muayene ettıkce benm kanamam çoğaldı agrım çoğaldı ve artık bır şişe kapağı açamayacak hale geldm dedm bu şekilde normal doğuramam dedm neyse agrılarım çoğaldı ben hemşirelere doktoru çagırmalarını soyledm dokto geldı ve feryat figan ağlamaya başladım sınırlerm boşaldı ve o da bana hadı bakalm açılmana ona göre seni alalım doğuma dynce gücüm tükenmiş sesssz çaresiz bı şekilde hayr dedm ama yinede muayene ettı ben çığlık çığlığa kapıda 7 yaşında kızım annem görümcem eşim doktor dört parmağıyla muayene edıp elınıde orda bekletene kdr benm kalbim daynmamıstı artık yüreğim kaldıramıodu hssedıodum yukarı aldılar yukarda bıde ebe 4 parmağıyla girmezmi kanamam daha da arttı şunu sancı vermeye karar veren ebe bde sunı sancıyı takınca parmağıyla grene kdr ben iyi degilim diye bağırmaya başladım dayanamıyorum dedm annem yerde çaresiz karşımda görümcem ağlama krızınde ebe bana bağırıyo yardmcı ol die derken nst sinyal verdi bebegın kalp atışı kırmızı çizgi verdi bebeği soktukları stresten ve kalbıyle ılgılı bı sorun oluşana kdr hadı senı sezeryana alalım dediler üstüne bde yemek yedigim için yarım bayıltıp herseyı az çok hissetmeme sebep oldular ve ameliyathanede okdr panıklerdıki ben bebeğime bsey oldu sandım o an ben bitiktim zaten o yarm bayıltmanın verdıgı rahatsz edıcı ayak uyuşması ve önüme çekilen o setin beni darltıomuş hsssi vermesi anestezi uzmanının gözlerinin içine bakıp ağlayarak nolur cbk kurtarın beni demem ve caresz gözyaşlarım 😭ve sonunda bebeğin sesini duymam 10 dakıka sonra da benim o ameliyattan cıkmam çok şükürki Allah’a Suan evımızdeyız 🤲🏻