Asli0611 Aralıkta boş gebelikten kürtaj oldum 40 günün sonunda adetim düzene girdi şuan 1 gün gösteriyor adetime 2-3 gündür hep hamile olduğumu görüyorum rüyamda sizce habercisi olabile miii 😞
Gulsurmeli Asli0611 Postunuz yayında cevap gelmemiş sadece, uygulamayla alakalı sorun yok. Postunuzu yukarıda tutmak için yorum yapabilirsiniz. Keyifli forumlar dilerim 🌸
Mavidunyamm Asli0611 Allah tez zamanda tekrardan nasıp etsin inşallah 🤲 psikolojikte olabilir çok düşünmemeye çalışın dicem ama olmuyor biliyorum. Tabiki bu forumda rüyada hamile olduğunu görüp test yapan birsuru kişi vardır. İnşallah sizde onlardan biri olursunuz 🎉
Asli0611 Mavidunyamm asla düşünmeden olmuyor ama boş gebelikten önceki gibi hırs yapmıyorum sadece adet günlerim yaklaştıkça böyle stres oluyorum
Asli0611 gulabay ayy inşallah bugün olmam gerekiyordu ama olmadım ufaktan kasık ve bel ağrım oldu korkmuyor da değilimmm
Mavidunyamm Asli0611 sizi çok iyi anlıyorum benimde elim ayağım titriyordu gece uyuyamıyordum bile. Adetime 1 hafta kala test yapardım taaa adet olana kadar