Gulcinn_07 heycanlbekleys ben yarın 23 haftalik olacam benim böğürmeler devam ediyor prilam kullanmama rağmen:((
Busranursahbazz heycanlbekleys canım benim bulaştım doğum yapana kadar sürüyor kişiden kişiye değişiyor tabiki ama benim 2. Gwbeligim 2 sinde de öyle oldu 36 hafyaligim hala bulantilarim var ilaç ta fayda vermiyor
heycanlbekleys Senayyalcin sizin çok zorlayıcı olmuş inşallah benim hemen biter iştahla yemek yemeyi özledim :( Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavrunuza 🙏
Edabykl Bende 9.haftamdayim 5.hafta başladı asla yemek yiyemiyodum doktordan ilac istedim suan daha iyiyim en azindan yedigimi çıkartmiyorum çok şükür genelde 12. Haftaya kadar sürüyor diyolar ama yinede belli olmuyor tabiki 🤷🏻♀️
Bsraoztop 6 da başladı 13 de bitti çok şükür şuan yanmalar var fazlasıyla 🤷🏼♀️ biri bitiyor diğeri başlıyor bulantı bitti dye sevinmemek lazım 🤗
heycanlbekleys Busranursahbazz bende ilaç kullanıyorum ama geçmiyor herkesin çok farklı haftalarda bitmiş umarım benim erken biter allah hepimizin yardımcısı olsun
miniktirtilim Busranursahbazz ayniyiz canim ilkindefr dolu dolu 9 ay kustum simdi 8 haftalik yine kusuyorum prillam falan 4 tane aliyorum ama pek fayda etmiyor zofer etki etmiyor serum iyi geliyor bir tek oda 1 günlüğüne sonra yine ayni
Blgn02 heycanlbekleys doktor bana yazdı ilaç aldık malesef eşime verdim eczaneye geri verdi yok dedim bulantı. Ozmn 5+5 şimdi 10+3 ölüyirum bulantılar dan 😴
alparslanin_annesi heycanlbekleys kişiye gire değişir 9 ay da süren var 2 trimiserde biraz daha rahatladim ama şimdi geri başladı son zamanlarda da daha da artıyor sanırım ama her vücut beden farklıdır bunu da unutmayalım
Neseeli heycanlbekleys 15. Haftada azalmaya başladı iki haftaya tamamen bitti. Çok geçmiş olsun çok zor bir süreç.. helede 9 ve 12. Hafta arası yoğun olduğu dönem. Bol su probiyotik yoğurt ayran ve leblebi iyi geliyor canım..ayrıca ilaç kullandım.
Busranursahbazz miniktirtilim aynen canım kişiden kişiye değişiyor bu bulantı benim 9 ayım hep sıkıntılı bulantı dan sonra ra mide kanaması oliyor birde az kaldı benim bakalım Rabbım büyük anne olmak hiç kolay değil Rabbım yardımcimiz olsun
miniktirtilim Busranursahbazz evet haklisin 5 gündür oyle midem ağrıyor ki konu actim kac kez hatta ama bugun dayanamayip acile gittim mide kanamasi gecirebilecegimi soyleid. Diger gebeligimdede mide asiti keseye zarar vermisti. Hic kolay degil 9 ay canimizdan can gidiyor resmen. Rabbim saglikla evlatlarimiza kavusmaya nasip etsin