Kızlarrr birsürü hikaye okurken kendiminkini yazıyor olmak cok duygulandırıyor beni. Çok uzatmadan anlatmaya çalışıcam. 39+1 (bugun) haftaya kadar hiçbir sorun yaşamadan geldiğim gebeliğimin kontrol randevusuna gelmeden önceki gece nişanım geldi sancılrımda başlamıştı hastaneye gelmek için sıklaşmasını bekledim ama sıklaşmadılar bebeğim cok hareketliydi butun gece. Nasılsa sabah kontrol var diye acele etmedim ve kontrole geldik. Bebeğim nişan gelmesine rağmen kafasını belli biryerden aşağı indirememiş açılmam sancılara ragmen olmamıstı çünkü süprizz kordonumuz dolanmışş bebeğimi engelliyormuş. Doktorum ikimizinde sağlığı açısından eve göndermek istemedi bende güvenerek onun dediğini yaptım sezaryen yapalım dedi aşağıya inmiş değil bebeği strese sokup daha farklı şeylerle sonuçlanıp üzülelim istemiyorum dedi. Sezaryen hazırlıkları yapılırken bir yandanda sancılarım oldugu için tahlil sonuclarını beklerken gözetimimde oldugun için yinede kontrol edelim bakalım aşağı inmesinde değişiklik olucakmı dedik fakat aynı sekilde hiç bir yol kat edemeyince spinal sezeryana alındım. Korkularım vardı sezaryene karşı ama çok şükür herşey yolunda gitti biraz ağrılar dışında hiç bir sorunumuz yok çok şükür bebeğim sağlıklı yanımda sütüm gelmeye basladı hemen minik oğluşumda emiyor çok şükür 😍 Allah bekleyen tüm anneleri sağlıkla bebişlerine kavuştursun , isteyen herkesede bu duyguyu tattırsın inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın🙏🏻
Sorunuz varsa yanıtlayabilirim ☺️