Nurkarahan Kızlaaaar adettendir post açan doğuruyormuş diye duydum 😂🥳🎉 bizde bugün tam 38 haftalık olduk ne zaman gelecek acaba bu civciv 🐣 bende hiç belirti yok. Arada minicik minicik adet sancılarım oluyor ama hemen geçiyor 🤦🏻♀️ Sancı gelince benim gibi sevinen var mi 😂 çok sabırsızlanıyorum Suyum da azalmış zaten
Oznurack1 Nurkarahan burada durayım da 38 haftaya 1 haftam kaldı totemin tutarsa hemen bende açayım 😂 benim daha civcivim ters duruyor benimkinin hele hiç gelmeye niyeti yok 😂
Mert86 Nurkarahan bende senin gibiydim her sanci dogum derdim 41 haftalık olan oglum hala gelmek istemedi sezaryen dogum yaptim
haticemuhammet68 Nurkarahan umarim sağlıkla kucaginiza alırsıniz ❤ öyleyse bende post açayim çünkü artik dayanamiyorum 40+1 olduk kızım gelmemeye yemin etti heralde 😂🙈 nts ne ağrim ne sancim hiç birseyim görünmüyor 😂
Nurkarahan Steacher amiiiin annesi heyecan sabırsızlık doruklarda tabi hepimizde 🙈😍 sağlıcakla al kucağına 🥰
Nurkarahan Oznurack1 gel canım benim gel bekleyelim beraber 😂 insallah dogurduuuuum diye post açmak en kısa zamanda bize de nasip olur 🙈 benim bebe almış pozisyon kanalda ama tık yok 🤷🏻♀️
Nurkarahan Mert86 Ranaa54 Nisam27 SerraveAnnesii Filizflz @“azra66”# haticemuhammet68 azra66 haticemuhammet68 p20911926 Nurkarahan Oznurack1 Kızlar doğuruyorum bana dua edin totem tuttu 😍😍
Oznurack1 Nurkarahan inşallah doğururdun canım sağlıklıca 🙏🏻 Postun uğurlu gelsin inşaallaaahh 🥰 Doğurmak isteyen merdiven inip çıksın squat yapsın hurma yesin ilişkiye girsin yazmıştı postun birinde 37 yi tamamlayınca denemeyi düşünüyorum ama squat yapamam bi çömeldim mi orda kalırım 😂😂😂
Nurkarahan Mert86 ayyy deme nolur yaa 40 lar çok nasıl dayandın 🙄🤦🏻♀️😂 ama suyum az olduğu icin doktor bana bu hafta kendi gelmezse haftaya sezeryan dedi 🤷🏻♀️ Sağlıcakla büyüt bebisini, şimdi ne güzel kollarında, kokusu burnunda 😌
Nurkarahan Oznurack1 ayy insallah canım benim yaa 😂 ben merdiven inip çıkmıyorum hiç, squat da yapamadım ama hamileliğim baştan beri çok hareketliyim 30 tane öğrencim var sabahtan akşama kadar onlarla hopla zıpla peşlerinde koş kucakla daha napayim diyorum 🤷🏻♀️ İliskiden eşim korkuyor 16 haftadan sonra bıraktık o yüzden gazamız mübarek olsun 😂😂🙈 sağlıcakla gelsinler insallah 🐣
Mert86 Nurkarahan inan hepsi unutuluyor suan 40aylik güzellikleri kalıyor sadece aynı benimde suyum vardı ama sancim yoktu suni sanciya rağmen gelmek istemedi kalbini ferah tut hayirla sağlıkla kucağına al ins
Ranaa54 Doğuramayanların her postunda varım neredeyse bende artık post açar oldum ama hala gelen giden yok bu arada 40+0 olduk dayanacak gücüm kalmadı artık 🤦♀️😂 Nurkarahan
Oznurack1 Nurkarahan ay bende çok hareketliydim ama 34 den sonra bana bi ağırlaşma geldi hele şimdi çok çabuk yoruluyorum atik olmayı çok özledim yavaş hareket etmek bana göre değil 🤷🏼♀️ Hala ters olduğu için kızım hala yukarda aşağı inmediğinden ciğerlerime baskısı çok büyük nefes alamıyorum kesiyo nefesimi. En ufak sancı nişan bişey olur hemen hastanedesin dedi doktorum benek hazneye kesinlikle ters yerleşmemeli dedi dua et bize teyzesi de dönsün şu kız 😂
Nurkarahan Ranaa54 ay Allah kolaylık versin canım benim yaa 🤦🏻♀️ Hiç belirti yok mu peki açılma kasılma sancı falan
Ranaa54 Nurkarahan aminnn cümlemize inşallah tez zamanda sağlıkla kucaklarımıza alalım bebelerimizi 🙏🙏 iki gündür nst de 100 leri geçen sancılarım var fakat düzenli değiller açılma ise sadece 1 cm 🤦♀️ Öyle sancılarla evde bekliyoruz hanımefendiyi
Nurkarahan Ranaa54 bende sancı da çıkmıyor yine açılma falan olmuş sende 😂 bak içimden bi ses 2-3 güne kalmadan seninki gelir diyor hadi hayırlısı bakalım 🙏🏼
Nisam27 Bende 38+5 günlük gebeyim benim bebiste daha gelmeye niyeti yok bugün acile gittim açıklık yok ama ntsde sancım çıktı bende evde çekim sancımi dedim hayırlısı
Nurkarahan Nisam27 en güzeli evde çekmek tabi bende merak ediyorum sancı nasıl biseydir 😂 tez zamanda kavuşursun insallah annesi
SerraveAnnesii 38+3 hafta ne sancı var ne nişan 🥲 bekliyoruz bizde bakalım sağlıkla gelsinler inşallah
Nurkarahan SerraveAnnesii amiiin canım benim hepimizinki sağlıcakla gelsin 🙏🏼🥰 kaç kg çıktı sizin bebiş