Aytflz Arkadaşlar 36+5 günlük gebeyim az önce lavaboya gittim çok az kanama olmuş dr gitmeli miyim sancı falan yok nişan mıdır sizce
S1eda2 Aytflz bence kesinlikle gidin bende 36 haftalığım dğn kontrolde doktorum suyun gelirse hafif bi kanamanda olsa gece gündüz hiç fark etmeden aramadan gelmen lazım dedi
mutluanneee Aytflz benimde sanci hissetmedim nisanim geldi gittim 5 gibi geldi nisan 10bucukta dogurdum belli olmaz kimisi dogurmuyor 1 hafta falan
aksu5334 Aytflz Kırmızıysa kanama beklemeden gidin. Sümüksü kanlı olsa nişan olurdu bekleyebilirdin de direk kırmıxıysa kanama beklememek lazım
irem88 Benim doktorum her zaman kanama olur suyun geir hiç bekleme hemen hastaneye gel diye uyarıyor. Bence biran önce gidin hastaneye ne olur ne olmaz
babypoemnur Aytflz bende şehir hastanesi takipliyim ama doktorum suyun gelirse veya kanaman olursa acile git mutlaka bekleme dedi normal bi durum olmayabilir en azından doktor bişey söyler sizde ona göre davranırsınız şimdi burda ne söylenirse doğru olmaz
Yaprakdokumuseverrr Aytflz kırmızı regl gibiyse hemen gidin. Nişan sümüksü olduğundan direk kıpkırmızı olmuyor.
Elifkc Arkadaşım da hamileydi. Sümüksü kahve tonlarında gelmişti nişanı. Ertesi gün hastaneye gitti bebek kanala girmiş dendi ve 36 haftalikti o da bı sonraki gün suni sancı ile doğuma alındı. Bence erteleme olabildiğince erken git.