Aysunnb Sude-96 32. Haftamda nstde sancı çıktı ama açılma yoktu. 33. Haftada da sancı yoktu açılma vardı.
Aysunnb Minikkusummmm amin inşallah🙏 Biraz daha sabırlı olurlar inşallah miniklerimiz. Bende stres yapıyrm ama aslında nasip. Hayırlısı hangi zamnsa o zamn gelirler inşallah. 🤲🤲
Aysunnb Elifkc sancım vardı. Bide karnım çok sertleşiyor. Taş gibi. Bu yüzden alttan muayene etti doktor.
Sude-96 Ulkermadn bana Progestan da vurdular galiba iğne yanlış hatırlamıyorsam ve nidicard kullandım açılma ve sancısı olanlara hep veriyorlar zaten Hanefendiye ondan dolayı sordum bende
Ulkermadn Sude-96 bende dün hastanede nst de kasılma çıktı 33. Haftada ondan yazdım serum bagladılar bu ilaçları verdiler
Sude-96 Ulkermadn bende vücudumda kızarıklık oldu galiba böyle alerji gibi birde galiba ondan dı kalp atışlarım hızlandı baya
Neslikra06 ipekveatlas bende 31 haftalığım benim karnımda devamlı taş gibi oluyor altta baskı çok oluyor birde bu sene kime baksam burda da çevremde de erken doğuruyor inşallah zamanında gelirler
ipekveatlas Neslikra06 valla sorma.. gece uyanıyorum cise sanki 3 gündür cis yapmamıs gibş bi sancı ağrıyla zorla yürüyerek tuvalete gidiyorum. karnım gün icinde tas gibi olup düzeliyo kendimi zaten artık zor taşıyorum
Aysunnb Neslikra06 aynen bende hep öyle duyuyorum. Erken doğumlar çok fazla. Allah zamanında kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah 🤲
Sinemmmmm58 Aysunnb hic korkma canim arkadasim 29 haftalik dogum yapti 30 gunlukken taburcu ettiler 1.500 kilo olmasini beklediler taburcu icin bol bol dinlen rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kendini.yorma ve cok ayakta kalma
Aysunnb Sinemmmmm58 doktorumda öyle dedi ama sabah 9 akşam 5 bilgisayar başında çalışıyrm kalkmıyrm bile. İnşallah zamanında kucağımıza almayı nasip eder Rabbim. Çok teşekkür ederim 🙏🙏
Aysunnb ipekveatlas aynı şikayetlerim var. Dün yataktan kalktığımda yürüyemedim öyle gittiö zaten açılman var dedi doktor
Sinemmmmm58 Aysunnb amin insallah cok dikkat edin az bi zamaniniz kalmis zaten rabbim saglikla zamaninda kavustursun bebeginize ❤