Nerg1zz Merhaba kizlar. 20 hafta 3 gunluk hamilelikteyim. Rahim agzi 33mm, boyle durumla karwilawanlar oldumu? Ne yapa bilirim? Duwuk riski ve erken dogum riski cokmu? Cinselliyin ne gibi etkileri ola bilir bu durumda?Onceden tewekkurler💘
mercimekveannesiiii Nerg1zz 35 mm ve üzeri normali canım. 25 altı çok riskli . Benim 34 mm çıktı doktorum onu kafaya takma bi problem yok dedii benim bebeğim aşağıda ama konumu öyledir dedi önlem amaçlı progestan verdi yinede
Nerg1zz mercimekveannesiiii benimde doktorum her weyin normal oldugunu soyledi ama her ay duzenli bakacaginida soyledi rahim agzina, riski onlemek icin, ama ben yinede korkuyorum((( benimde bebegim awagida duruyor, InshAllah her kes icin en iyisi olur🥺
mercimekveannesiiii Nerg1zz kızmı bebek . Hayırlısıyla sağlıkla zamanında kucağımıza alalım inşallah 🙏 hangi şehir
Tugceelanaz 22 haftalıkken benim 35 dı Baya korkuttular beni o zaman ilişki yasak eğilmek ağrı kaldırmak fazla yürümek yasak dediler. 20 gün tekrar gittim o ara tabi doktorun dediklerine uydum bi sıkıntı yoktu. Şuan 30 haftalık olduk. 25 ve altı skıntı diye biliyorum bende .