Ays_cskn ben ikinci çocuğu ara vermeden düşünüyordum hem kardeşi olsun hem birlikte büyür oyun arkadaşı oluyorlar. En önemlise 2 yaştan ve 3 yaş ara olan cocuklarda kıskançlık olabiliyor, çevremde iki arkadaşa sordum ikiside ara verdiği için pişman, ikinci çocuğu , sevemiyorlar dogru dürüst büyüyü kıskanır diye. Kızım 8 aylıkken ikinci gebeligi öğrendim. 20haftadan sonra göbeğim belirginleşmisti ve ben kızımı kardeşinden bahsettim, doğuma ortalama 1 ay kaldı, geliyor bana sarıyor kardeşe de sarılmak ister misin diyorum göbeğime başını koyuyor öpüyor. 15 aylık kızım, normalde bile oyuncaklari bile sarılır öper. Ablamla ben ikiz gibi büyümüşz; annem, ben doğduğumda ablamn sakinleştgi söylemişti, gözlemliyor dokunuyor sanırım bunlar hep şaşkınlık veriyor hem de mutlu oluyorlar diye düşünüyorum 🤔 birde bu aylarda daha kıskançlık nedir bilmiyorlar deniyor. Kardeşi Doğduktan sonra kızımın mutlu olacağını düşünüyorum 🤔 bakım ve ihtiyaçlarına yetişme konusunda endişe yaşıyorum sadece. Bir süre yorucu geçecek gibi görünüyor. Kardeş ne zaman söylenir YouTube videolar var psikolog yaptığı onları izlemenizi tavsiye ederim, iyi olacaktır👍