dilara_cinar99 Kızlar bu gün gayet net bı şekilde karnımın indiğini fark ettim 9.ayimdayim ama bı anda 5 aylık gibi oldu karnım ☺️merak ettiğim konu bu bebeğin kanala indiğini mi gösterir ve bebek kanala inince ne kadar süre sonra doğum olur☺️
Cotanakk dilara_cinar99 evet sanırım doğum kanalına girdiğinin doğuma yaklaştığının habercisiymiş 😊 ben de 39 haftalık hamileyim karnım top gibi yerinde duruyor bu gidişle hiç inmeyecek 🥲
Ebru_3804 dilara_cinar99 bende 9. ayıma girdim benimde aniden aşağı indi bu ayda oluyor aşağı inme ama kanaldamı bilmiyorum 😊
Yigitahmed dilara_cinar99 o çok belli olmuyor benim bebeğim 34 haftalıkken tam kanala yerleşmişti. Fakat 37 de kontrole gittiğimde tekrar makat gelişe döndü 38 de tekrar kontrol olucak. Yani son ana kdr bebek pozisyonu değiştiriyor.
Ceylin680 dilara_cinar99 karın inmesi ve doğum kanalı farklı olur.bebek ler aşağı inince haftalarca dogmayada bilir.ama kanala inince doğuma saatler var .demektir.ve bağırsakta inanılmaz doluluk olur .su yada Nisan gelir birde o basınçla miden ağzından firlicak gibi olur.ama anlamanın yolu var.yere otur sırtını yaşla ayaklarini uzat sonra bir bacağını diğerinin üstüne koy zorlanirsann koyamassann bebek kanalda doğuma saatler var demektir
dilara_cinar99 Yigitahmed ama kucukmustu seninki yerlestiginde benimki yerlestiyse pek kolay çıkamaz 2 hafta önden gidiyor kafası 😅😅
Yigitahmed dilara_cinar99 yalniz bunun küçülme büyükle ilgilisi yok 2. Gebeligim ve son ana kdr bebek pozisyon değiştiriyor. Hatta sin kontrolumde doktor da söyledi yine değisir pozisyon diye. Doğuma saatler kala donen bebek var
Rukiyemrv Ulascemo2019 bizde 38 haftalığız her gece bu denileni yapıyorum kolaylıkla hemde 🤣 bizimkininde gelesi yok her gece totem yapıyorum doğurucam diye ama yok 🤣