Shzdgn şehir hastaneleri hiç ilgilenmiyor ilk oğlumu devlet Hastanesi’nde doğum yaptım çok pişman oldum suyun azalmış dedi doktor doğuma aldı suyu azalanın normal doğumu olur mu bilmiyorum suni sancı verdiler doğum haneye aldılar afedersiniz hayvan mı doğuyor insan mı doğuyor belli değil hiç ilgilenmediler gelen elini soktu giden elini soktu Perşembe günü 3 gibi doğuma girdim cuma günü 12 gibi sezeryana aldılar cuma günü sabah kusmaya başladım gelip suyumu patlattılar kakasını yapmış dediler sezeryana aldılar sonra oğlumun boğazı kakadam mikrop kapmış çocuk gün güne gün güne ne mama içer oldu ne emer oldu 3 aylıktı 3.5 kiloydu 😢 bide bizi sezaryandn sonra yoğun bakıma aldılar buz gibiydi üşüdük oğlumun üstünüü kapatmaya çalıştım aç aç üstünü dediler üşüdük kız yenidoğan bebeğin burnu akar mı hiç oğlumun akıyordu hiç ama hiç ilgilenmediler doğumdan sonra da kendi kendime emmeyi öğrettim bide yazmayı unuttum doğumhane de sürekli kadınları azarlıyordu ebeler kadının biri bebek geldi diye bağırıyordu ebe yalan söyleme gelmez daha diye azarladı gitti baktılar ki doğmaya başlamış bebek kadının biri de doğum yaparken bağırıyordu bağırma biz seni dinlemek zorunda değiliz diye azarlamışlardı 😠 her neyse oğlum 3 aylıktı 3.5 kiloydu hiç bi yer bilemedi derdini bitek Ankara bildi Ankara da 20 gün yattık boğazındaki mikrop temizlendi öyle kilo almaya başladı oğlum kızımda özele gittik çok güzel ilgilendiler yani parayı veren düdüğü çalıyor