eslemsi Anaadayi disari cikarken takiyorum ama iskence geliyor eve gelir gelmez firlatiyorum direk. Hepsi koca klca sungerli destekli cunku gogus biraz olunca bya buyuk gosteriyormus megerse onlar memeyi
Anaadayi eslemsi eslemsi pentide şuan indirim var hamile sütyeni aşırı derecede rahatlar buldum sonunda bralet gibiler ama sütyen
Demirssmomm Anaadayi ben şimdiden eşimi hazırlıyorum ikinci çocuktan sonra memeleri yaptırcaz böyle olmaz sırtım ağrıyo diyorum 🤣🤣
Anaadayi Hanımlar suwen ve pentide hamile sutyenleri 100 TL ve altı fiyataa haberiniz olsun tam alacağım zaman denk geldi 🙈💕💕💕💕💕💕💕💕💕
Anaadayi Anaadayi [silindi] hamile sütyeni aldım bugün pentininkiler baya rahat hemde indirime girdi ben mağazaya girer girmez indirim astılar çok komikti 😅🤣🤣🤣 oğlum şanslı vallahi bu ekonomide
eftelya_ser Anaadayi 75 c di dün aldım pentinin toparlayıcı sütyeninden 80 c daha 14 haftalığız😕 göğüslerim beni de korkutuyor
Anaadayi eftelya_ser şuan hamile sutyenleri de indirim var bidaha olmaz bu ürünlerde dediler suwende 100 TL pentide bralet şeklinde hamile sütyeni var günlük kullanım için renkleri de var ayrıca 79 oda
Canpolat Demirssmomm ahahahahaa aynı ben memelere özgürlük evde asla takmıyorum dışarıyada çok yumuşak bralet tarzı giyiyorum ama evde full boş 😀