selinbirincisezen 14+6 dayız kızlar sanki bişey patlıyo içimde pıt pıt ses hareket değildir sanırım değil mi? Bağırsak hareketi gibi de değildi ama ayırt edebiliyorum ne olduğunu anlayamadığım birşey oldu 😄
Aysimam7636 selinbirincisezen bnce harekettir canm haftada iyi yani hissedebilirsn hele bide tam odaklan oraya hissedersin mutlaka bizde 12+4 bnde bazen hissediyorum sen hayli hayli hissedersin 🥰
selinbirincisezen Aysimam7636 arada bakıp izliyorum böyle odaklanıyorum o zaman duyamıyorum birşey ama çok sinir bozucu🤣🤣🤣
Aysimam7636 selinbirincisezen duyamazsin zten canm hareketlerini hissedebilirsn ancak sağlıkla kucağına al ins 🥰🤲
MaBelle selinbirincisezen bazen gazımız içimizde patlayabiliyor 😂 zaten ilerleyen haftalarda hareketi hissetmeye başlayınca hangisi gaz hangisi bebek hareketi anlayabileceksiniz 😍
selinbirincisezen Aysimam7636 hissedemiyorum diycektim yaa yanlis sectim kelimelerimi heyecandan🤣🤣❤️❤️İnşallah hepimiz sağlıkla alalım🤰🏻❤️😍🧿
Aysimam7636 selinbirincisezen Amin ins canm bnm 🤲🥰 heyecandan oluyor sorun degl 😅 hele iyice hisset o zman gör bak insanın içi içine sığmıyor benim 2.hamileligm biliyorm yani😍