mammaaa33 Bu ara zor nefes alıyorum sanki nefesim yetmiyor gibi bu haftalar için erken değil mi ? Sizde durumlar nasıl
Sinoooom mammaaa33 o haftalar bende öyleydim garip bir şekilde gittiğim yolu gidemiyordum sonradan düzeldi ama
mammaaa33 minikportakal Mesaa Deletedmom_6 Rabiaugur Syldz45 @Sinoooom Allah yardımcımız olsun biraz korktum ama normalse kendimi biraz teselli edeceğim teşekkür ederim cevaplarınız için 🥲 sanki çok yeyince insan nefes almakta zorlanır hep derin nefes alır aldığı nefes yetmez ya öyle bi nefes açlığı oluyor
Rabiaugur Bende de aynı kızlar hatta karın boşluklarım çok agrıyo kaburgalarım batıyo sanki yanlarıma yatamıyorum çok agrım var ne yapmalıyım
Syldz45 25+3 bende aynı durumdayım özellikle uzandığım zaman boğazıma bir şey oturuyor gibi zor nefes alıyorum
PrensS_annesi mammaaa33 aynı haftada aynı durumdayım uzaninca bile nefesim daralıyor umarim bı an önce geçer
Oznursahgul mammaaa33 Bu çok normal annesi çünkü bebeşin çok hızlı bir şekilde büyüyor bu haftalarda artık mide ve kaburga hizasına geldi ilk zamanlar baskı yaptığı için nefes almakta güçlük çekebilirsiniz korkmayın çok normal 🥰
mammaaa33 Oznursahgul teşekkür ederim nefes açlığı çekiyorum biraz korktum başta açıkçası bi anda oldu sanki 🥲
Oznursahgul mammaaa33 sakın korkma tamamen bebişin büyümesiyle alakalı baskıdan kaynaklı mümkün olduğunca dik otur rahat pozisyonda hızlı hareket etme annesi 🥰
Duygu_12 mammaaa33 bndede durum ayni bazen çok şişiyorm Bi anda karnim büyüyor nefes alamiyorum. Hemn yürüyüş yapıyorm yada YouTube da Bi kadin var onun egzersizlerini yapıyorum biraz daha rahatlıyorm
Buseyllzr mammaaa33 bende aynı oluyorum iki adım atsam nefes nefese kalıyorum hatta bazen otururken bile nefesim yetmiyor uzanmak istiyorum nefes alamadikca da içim sklyor ağlayasim geliyor 🤦