Tazeanne0134 Kimm47 aynen yoksa bu fiyatlar abooo çok fena kız gerçi ben genelde zeytin yağı kullanıyorum ama olsun
Sena_liya Kimm47 biz böyle yaptıkça daha zamlanacak. Marketler bugün yağları saklıyorlardi 😔… Bizim yağların bilmem kaçı Rusya ve ukraynadan geliyormuş o yüzden dediler gaz da Rusyadan geliyor habire zamlaniyor. Allah yardımcımız olsun. Ama şunu anladım içimizde öyle hainler varki insanların zor durumundan faydalanan bizim düşmana ihtiyacımız yok ki ecimizdekiler yeter… Fırsatçı hainler. Eee serbest piyasa olursa olacağı bu…
Tazeanne0134 Kimm47 valla canım bende 28+0 haftalık hamileyim o bende de oluyor saatlerce susmuyorum inan çok şükür maaşımız var evimiz sıcak bi sürü şey düşünüyorum ama elden gelen bişe yok 😭
2tospikannesii Yemin ederim gelecek kaygısından ağlayarak uyucam bu gece ben 2 cocugu nasil buyutucem bu memlekette ya Allah hepsinin cezasını versin 😔😔😔
Teslimeesma Bizim ülkede sıkıntı var motorin almış başını gidiyor petrollerde zam gelecek diye kuyruk oluşuyor, yağa zam gelecek diye stok yapılıyor aslında almamamiz gerekiyor ki fiyatı düşsün bizim insanlar yanlış yapıyor.
Meleekk Kimm47 ay 00 dan sonra zam mı geldi 🤷🏻♀️ sosyal medya kullanmıyorum. Haber de izlemiyorum bebiş saolsun. Hiç haberim yoktu yaaaa😩😩😩😭😭😭 2 haftadır yağsızım pahalı diye almadım. Maaş alalım öyle alırız dedim ama iyi 💩 etmişim. Keşke alsaymışım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😭😭 Allah ım ya nasıl geçincez artık.
Meleekk Kimm47 ne zaman zam gelcek yine 🤔🤷🏻♀️ ben dünyadan Bi haberim de. Bebişim saolsun haber izleyemiyorum. Yarın zamlı mı olcak. Niye herkes stok yapıo. Yağ bulamıo? 🤔🤔🤔
Meleekk Kimm47 ay Saol cnm benim. 🥰🥰🥰🥰❤️🙏 Haberim olsa sabah aldırırdım Bi şekilde. Kartla felan borç harç artık 🤷🏻♀️ yarın zam olcak mı.??? Olmazsa gideriz yarın. Tabi yağdan eser kaldıysa 🤦🏻♀️