60-anne 39+3 , 40 hafta olmamıza 4 gün vaar ama hala bebiş kanala girmiş değil ve dün kontrole gittim herhangi bir açılmam vs de yok doktor cuma günü yeniden kontrole çağırdı en kötü 41. Haftaya kadar bekleriz dedi. Sizdede böyle bir durum yaşayan varmı 😑
Bahar1508 60-anne son adet tarihine göre belirleniyor ya gebelik haftası belki siz adetten 2 hafta sonra hamile kaldınız o yüzden cok dert etmeyin 42 e kadar bekleyin o yüzden derler tahmini doğum tarihi bu diye
60-anne Bahar1508 2 haziran son adet tarihim 12 haziran düğünüm oldu bencede olabilir dediğiniz gibi hiç öyle düşünmemiştimm teşekkürler 😊
Bahar1508 60-anne hahahahahha yok ben tam adet günümün bitişinde evlendim 😂 pis bi görümcem var hamile olduğumu öğrenince ne hızlısınız kız dedi 😂 aklınca önce mi demek istiyor
60-anne hunilimom ama sancım daa yok yada şöyle söyliyim açılmam da yok bu açılma olayıda mı sancıya bağlı acaba
hunilimom 60-anne benim 41. Hafta da suyum gelmişti 100 lerdeydi sancım öyle artı suni de aldım öyle girdi yanı