Mommynurse Bebişim 14 haftalk oldu yüzünü de göstermiyor inatçı keçi aklım sürekli ondan sağlıklı mı diye nalet olası 2 li testi de yaptrdm yaptrmicaktm aslnda diğer yaşıtlarımın sonuçlarına bakınca moralim de bozuluyor lütfen benim gibi olan varsa yazsn 🥲
lllllg Mommynurse mrb tam olarak anlayamadm..ikili test sonucunda bir problem mi var?olmamasına rağmen mi endiseniz?şayet öyleyse son iki haftam var Doğumuma tüm testler sonuçlar şükürler olsun ki iyi olmasına ragmen hast.kapisinda çıktığım anda bile ensdise sarabiliyo sonraki surecler için…sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah…ki dünyaya geldikten sonrada endişesi bitmicek…annelik dilerim daha fazla sabır ve güç versin…..
Bebekisi Mommynurse 33 haftalık hamileyim. Bu haftaya kadar acaba diyerek geldim hala acaba diyerek ilerliyorum. Aklımdan bir an olsun çıkmıyor ki hep düşünüyorum sağlıklı mı bir sorunu var mı diye 🥺
Birprensesannesii Mommynurse ananem bana hep kötüyü düşünme ne düşünürsen onu yaşarsın derdi iyi düşün iyi olsun 🌼
Mommynurse lllllg bi sorun yok dediler ama ne bileyim sonuçta gözümüzün önünde değil ya insann hep aklı orda oluyo
Gamzess1 O düşünceler hiç bitmiyor ki.. herkes bana çok abartıyosun diye ama işte bundan sonra da bitmicek anlaşılan annelik yani böyle bi şey 😒