Mommynurse Bebişleriniz ne alemde anneler sizde benim gibi endişeleniyor musunuz yoksa bende mi bi sıkıntı var 😂🥲
Bahar1508 Mommynurse bu yol öyle uzun bir yol ki sanki bitmiyor 😂😂 36+3 üm sanki daha aylar var son günler geçmiyor
Cananyildiz Mommynurse 9+2 bizim siz kac haftaliksnz endise korku herkeste var galiba hep acaba birsey oldu mu olacak mı düşüncesi
ahmetinoznuru Mommynurse yolun başında da sonunda da endişe geçmiyor galiba🙄 30+6 dayız ama endişelere devam 🥰 azıcık kıpırdamasa aha kıpırdamadı niye kıpırdamadı en son ne zaman kıpırdamıştı filan 🤷🏻♀️
Mommynurse Bahar1508 tepiklemeye başlasa keşke hissetsem iyi olup olmadığını anlarm en azndan sağlıkla dogsunlar inşallah
Mommynurse Cananyildiz 14 haftalk benimki daha ve kendini de gostermiyor ensesi poposu tek gördüğümüz 😂
Bahar1508 Cananyildiz şuan saymaya başlama bitmez bitmez sayılı gün geçer derler ama geçmiyor bacım 😂😂😂😂 keşke diyorum ilk ay öğrenmeseydim bi 5 aylık olsaydı 6 aylık olsaydı ben öğrenseydim
Mommynurse Cananyildiz benim de 14 karnımız çıkıp tepiklemeye baslayana kadar sonrada doğana kadar endişe devam edecek sanırım 🥲
Mommynurse Bahar1508 valla ya 😂 eşime diyorum keşke 3 gunde olsa bitse hemen dogursak 9 ay coook uzun yaşadığım en uzun 4 ay oldu 😂
Bahar1508 Mommynurse daha onun icin 3 ayın var 20 den sonra anca hissedersin ya o yüzden cok uzun işte 😂
Pelinakcn 11+1 bizimde haftaya ikili teste giricez cinsiyeti de söyleriz dedi doktor çok heyecanlıyım, 1 hafta bile zor geçiyor Eylül e daha çok var 🥲😅
Mommynurse Pelinakcn banada öyle demişti benimki nazlı biraz totosu ve sırtını gördük sadece 😂 umarım sizinki görünür
Seymaben Mommynurse 34+1 haftaligim bu zamana kadar zaman cok cabuk gecti ama sanki suan yavasladi gibi gevmek bilmiyor🤦endisede gecmiyor bosuna bekleme kuzum gecicek diye annelik sonucta🙊
HeyMommy Mommynurse Hahdhag yorumları okuyunca kendime gülesim geldi 😂😂 Son adete göre 5+3 daha üç gün önce öğrendim hamileliğimi. Üç ay önce 8 haftalık kürtajım var. Size geçmiyosa bana hiiiiiç geçmez 🥲 Pazartesi günü ilk randevu hayırlısı ☺️