K88_ Kızlar ateş basıyormuş ellerim ayaklarım yanıyor bildiğiniz şeker desem şekerim yok daha dün kan tahlili yaptırdık salı doğum var o yüzden tahlillerim yapıldı ay böyle olan var mı yaaa
Papatyaytt K88_ 34. Haftadan selamlar bazenn bı sıcak basıyor bı yaniyorummmmmm yere göğe sigamiyorum ya ne şekerim var ne ödemim ama yanıyorum ya 🥺
Kubra_kalkan K88_ aylardır regl olmuyoruz kolay değil menapozlu insanları şimdi anlıyorum işte bu soğukta cıbıldak yatıyorum etim buz gibi oluyor ama hala yanıyorum tövbestağfurullah 😂😂😂
Papatyaytt Kubra_kalkan AA çok mantıklı valla sebebi o olabilir kaç aydır adet olamiyoz bı şekilde etkiliyo
ahmetinoznuru Kubra_kalkan kesinlikle aynı durumdayım 😁normalde kat kat pijama giyen hem yorgan hem battaniye ile yatan biriydim şimdi kısa kolluyla yatıyorum ve üstümü hiç örtmüyorum aslında güzel bişeymiş incecik şeylerle yatmak 😁ama doğumdan sonra böyle olmuyor eski haline dönersin dediler 😏
MelekMervertlek K88_ 34deyim son 1 aydır aynı sizin gibiyim yanıyorum resmen özellikle benmde karnım ve ayaklarımda alev çıkıyor
ahmetinoznuru K88_ 30+6 dayız ve aylardır böyleyim🤷🏻♀️ çorap filan giyemez oldum hamilelikten daha doğrusu regl olmadığımız İçin olan bir durummuş doğumdan sonra geçiyor dediler bana da 🙄