MerveeD Annekuzusu__06 Benimde dün sırtım ıkı omzumun ortası agrıyordu gün boyu hiç gecmedi ama bugün ıyıym cok şükür 29+2
bussraozturk Annekuzusu__06 canım ben 27 hastalığım nerdeyse 2 haftadır sırt ağrılarından hiç bi iş yapamıyordum bacak ağrılarım da vardı doktorum magnezyum verdi biraz daha rahatım şu anda
N_3637 Annekuzusu__06 gaz sancısı çekiyor olabilit misiniz benim oyle oldugunda tam sırtımda midemin ust kısmında ağrı hissediyorum batma tarzında aşırı rahatsız edici kıvrandırıyor
N_3637 bussraozturk benimde regl olacakmış gibi bacak sızlanmalarım var agrı dediginiz bu tip bisey miydi
Bsrkcbs07 bussraozturk geceleri benim de bacak ağrılarım çok fazla oluyordu ben soda içiyorum doktor um önermişti fazla ilaç kullanan birisi değil çok iyi geldi 29 haftalık oldum soda sayesinde iyiyim
Annekuzusu__06 bussraozturk ben daha doktor randevuma 10 gün var o yüzden ne diyecek nasıl yapacak bilmiyorum ama şu an ağrıdan duramıyorum yani
bussraozturk N_3637 benim topuklarımda baldır taraflarımda vardı daha çok kas ağrısı gibi ama arada da zaten adet ağrısı gibi de oluyor kasıklarıma vuruyordu bir de idrar verdim idrar yolu enfeksiyonu çıktı kaşık ağrıların ondan olur demişti doktorum
bussraozturk Bsrkcbs07 bende her gün içemiyorum ama 2 günde bir içiyorum ve günlük muz yiyorum muzun da faydası oluyormuş bu konuda
Furkanefeninannesi Bende 28 haftaligim bugün belim sırtım ve arada kasık ağrım oldu sanırım normal çünkü doktora danistigimda sen hamilesin tabiki bu ağrılar normal diyor üzerine pek gitmiyor birde belimde 3 fitigim var bunlarda tetikliyor olabilir 🤷
Mrsde Annekuzusu__06 ay evet yaa mahvediyor beni yatsam agriyor kalksam agriyor yurusem ağrıyor hic geçmiyorr napıcamı saşırttım iyce valla. Sende de var sanırım gectimi sen ne yapiyorsun gecmesi icin
Annekuzusu__06 Mrsde benim dün varya aşırı vardı uyuyamadım bile bugün yok çok şükür sırtımı destekleyerek yattım geçti bugün çok sesi yok bakalım
Mrsde Annekuzusu__06 ayy insallah olmaz ya valla cok zor cidden. Elimiz kolumuz agriyor olsa kendimiz masaj yapicaz ama sirta illaki birisi lazim yada masaj aleti. Insallah benimkide gecer 🥺😢