Bebegiinin_Annesi Herkese merhaba, İstanbulda yaşayıp hangi hastanede hangi doktoru öneriyosunuz randevu bulma olayınız rahat mı, paylaşırsanız çok sevinirim.
Nisrem Bebegiinin_Annesi zeytinburnu avrasya hospital Nurcan Dalan doktorum cok memnunum kendisinden öneririm
Menek16 Bebegiinin_Annesi avrupa yakasında medicine dr sibel barut ısrarla önerebileceğim bir doktor bakıp bitti demiyor en ince şekliyle tarif ediyor anlatıyor hem yüzü hem gözleri gülüyor kardeşim o hastanede hemşire oldugu için önermişti bir an bile pişman olmadım
Usnac1995 Saelif canım bende bir kere gittin ebru hanıma. 2 ki testten bahsetti ama ben yaptırmak istemiyorum 800 tl diyolar bide. Laf edermi canımı sıkarmı acaba
Hlt-seyma21 Menek16 bende oraya gidiyorum 33 haftadayım siz kaçıncı haftasınız benim de Sibel hanım cok memnunum ❤️
Menek16 Nurgl34 Dr sibel barut muayene ücreti 235 tl detaylı için dışarı yönlendirme yapıyor 1000 tl 🌸
Nurgl34 Menek16 bı kaç kişi 535 olduğunu söyledi ama o hastanede yapılıyormus dışarı yonlendirmiyorlarmis