B1e2b3e4g5i6i7m_mm Slm kızlar goguslerim asırı kasınıyor doktor kontrolumede 10 gunum var basına gelen ne yaptı neden ole oluyor bılgısı olan varsa yardımcı olur mu lutfen goguslerimin kasıntısından oluyorum su an
Oznursahgul B1e2b3e4g5i6i7m_mm hızla büyüdükleri ve süt bezleri oluştuğu için gerilmeden kaynaklı kaşıntı yaşarsın vazelin ve zeytin yağı mucize gibi birşey duştan sonra nemli vücudunun karın göğüs kalça bölgelerine sür hem çatlamayı hemde kaşıntıyı engelliyor haftada 3 gün mutlaka yap 🥰
B1e2b3e4g5i6i7m_mm 5 aylık hamıleyım ne yapacaö ne edecem bılmıyorum kasıntodan da oldüm lütfen yardımcı olur musunuz basına gelen var mı ole bır sey
Buraying Canım hamilelikten dolayı büyüyorlar ve çatlaklar oluşuyor ondandır. Doktoruna sor istersen bebek yağı sürebilirmiyim diye
Somerkadir4 Buraying bebek yağı kullanmasın ya ben göbeğime sürmüştüm hem kaşıntı oldu hem de kırmızı benekler çıktı bıraktım sadece vaseline sürüyorum hiç bişey olmadı
Kocyigitebru B1e2b3e4g5i6i7m_mm kan ilacı kullanmadan önce bu kafa kaşınmıyordum şimdi gece uyutmuyor çıldırtıcak kadar kaşınıyorum salı günü randevum var gidene kadar içmicem bakalım o yüzden mi kaşıntım yan etkilerinde kaşıntı yazıyor sende bi bak doktoruna danış yapabilir mi diye
Htc123yy Malesef aynı sorun bendede var 15 haftalık benimki, 20gün var kontrolüme gittiğinde sonucu bana yazarsan sevinirim geceleri kaşıntıyla uyanıp ağlıyorum artık dayanılmaz derecede, kremler yağlar fayda etmiyor