Ozlemre16 Selam kızlar 39+2, deyim çatı muayenesi oldum ama hiç açılmam yokmuş inceleme ve yumuşama varmis açılma olmasi icin neler yaptınız neler yapabilirim
semakulekci Ozlemre16 Aynı durumdan muzdaribim valla hurmanyedim avtivacing labor diye bir oturuş var onu yaptım bana mısın demedi inşallah der hala yapıyorum pazartesi suni verelim dedi açılma olmazsa
ebegebe Ozlemre16 yürüyüş, günde 2 kez ılık duş, plates topuna oturmak, squat yapmak, merdiven inip çıkmak yorulana kadar ve cinsel ilişki 🙋♀️
Ozlemre16 semakulekci squat yapıyorum çömelme hareketi yapıyorum sıcak suda oturuyorum merdiveni inip çıkıyorum hurma yiyorum yok
inci_bebek06 semakulekci bende activating labor yaptım ne zamandır yapıyorsunuz yurtdışında yapanlarda hemen etkili olmuş bende bugün yaptım 38+4 artık gelsin istiyorum
ebegebe Ozlemre16 biraz sabır ve inanmak gerek olacagına ben bebeğimi sağlıkla doğuracagım de. Eger nasibinde yoksa normal dogurmak ne kadar zorlasanda olmaz. Bebişin hangi yolla gelmek isterse öyle geliyor ona güven ne zaman nasıl gelmek isterse öyle gelecek hep hayırlısını iste bu yüzden canım
Ze-ze 39+1 olduk bizde. Hergün yürüyüş plates adaçayı ahududy yapragı çayı normal tuvalete gdyrm daha napaym 🤨🤨
Ozlemre16 ebegebe hep olumlu düşünmeye çalışıyorum tabikide nasıl gelmek.isterse ona da razıyım yeterki sağlıklı sıhhatli gelsin de 🤲
semakulekci inci_bebek06 Uzun olmadı 38 den beri yapıyorum 34 te erken doşum riski başladı o yüzden izin vermedi doktor anca 38 de başladım bi rahim yumuşaması oluştu o kdr başka hiç birşey yok millet çatır çutur doğuruyor yorumlarda öyle yazıyor 😂 ben anlamadım bu arada 39+2 yim
Erenediz Sabah kalkın bir koca leğen hamur yoğurun kenara koyun 😁 sonra 3-5 kat merdiven cıkın inin yavaş yavaş halı silin aslında bunların hepsi karın kaslarını harekete geciriyo boş boş geçmesin güç sarfetmek daha iyi olur
inci_bebek06 semakulekci valla bende başladım şimdi hemen dedim bikaç güne yurtdışındakiler gibi suyum gelir falan diye ama demek olmuyo hemen 😄evet ya millet çatır çutur bizim bebişlerin yeri sıcak geldi galiba sizin de baya olmuş inşallah gelir sağlıkla
semakulekci inci_bebek06 aminnteşekkür ederim sağlıkla alalım inşallah kucağımıza pazartesi muayenem var açılma durumuna göre suni başlatacaklar bakalım nasip 🤲🏻🥲🌸 Bu arada devam edin siz herkesin bünyesi bir değil belki bakarsınız 4 cm açılma ile gidersiniz belli olmaz bu işler
inci_bebek06 semakulekci inşallah sizin de olmuştur açılmanız🤲🏻Tabi devam edeceğim yine bu arada o yabancı videodaki süre kadar mı yapıyorsunuz 7 dakikaydı toplam hepsi galiba yoksa dakikaları varmı hepsinin ayrı yabancı olduğu için çok anlayamadım