Bernass Merhaba anneler, gece sola dönük uyurkensag üstte hafif iki nasıl desem pıt pıt bişey hissettim uyku arasında 16+6 olduk ilk hamileliğim acaba bebek mi bu haftalarda böyle hissedilir mi yoksa bağırsak hareketi mi 🙈
Pyrz_07 Bernass ben ilk olarak 17. Haftada hissettim bişe dokunuyo gibi oluyor ama o hafif bi kaç kere tekrar ediyor uzanınca oluyo genelde
Burcusenkoc Bernass bende ilk 16+4 de hissettim seyirme gibi bisey oldu ☺️ İlk hissetmeler çok şiddetli olmuyor
Bernass Pyrz_07 benim sürekli dokunduğumda sol tarafım göbeğimde düz sağ tarafım çıkıntılı gibi ama hissetmek nasl bı duygu dün uyku arasında heyecan yaptm acaba varlığını mi hissettiriyo die bilmiyorum ilk hamilelik 😊
Elilar2225 Yaa ben de böyle post açacaktım az önce sanki sag tarafimda bi yere bisey dokundu dışardan da gördüm 19+6 ama emin olamıyorum hareket mi değil mi diye
Pyrz_07 Bernass kaç haftalık ben kasıkta hissediyorum da göbekte hissediyorsanız bağırsak hareketi olabilir göbek deliğiyle kasık arasında hissediyorum ben