Beyzanurarda 4ay 26 günlük kızım var ve yeniden hamile olduğumu öğrendim benim gibi olanlar varmı aranızda durum nasıl ilerledi
La_le Beyzanurarda tebrik ediyorum ve geçmiş olsun diyim bayaga zor oluyor malesef yengem yaşadı sezaryan mi oldun ilkinde
ikimelekannesii22 Beyzanurarda korunurken mi oldu daha bebeğinizde küçükmüş ama olsun birlikte büyürler
La_le Beyzanurarda benim yengem sezaryan olmuştu hemen ardında hamile kaldı doktoru bayaga korkutmustu dikişlerin tutmamış sen nasıl hamile kalırsın dikişlerin patlasa kurtulma şansın yok demişti oyuzden yengem hiç yerinden kalkamadı zavallı onun 2 ay sonra hamile kalmıştı
Busraaaaaaaaaaa12 Beyzanurarda Ay dur bende 4 Ay 11 günlük anneyim test alıp yapacağım inşallah Ay nasıl kaldın geri çekilme yöntem ile mi kendini nasıl hissediyorsun Ay qglicam
Handankzu Beyzanurarda ayyy sorma bende senin gibiyim 4 aylık bebeğim var gecen hafta öğrendim şok oldum kazayla oldu hala şoktayım nasıl olduğunu anlamadık eesmen bütük süpriz oldu😬
gulsuayan Beyzanurarda aslında riske atmamak gerekir keske korunsaydınız ama hayırlısı böyleymiş Allah şimdiden yardımcınız olsun kolay degil