Gamzess1 Haftamdayım prilamı bırakmayı denesem de hep geri başladım içmediğim gün asla yiyip içemiyorum doktorumda biliyor ve bunun yanında d vitamini damlası ve bi sürü vitaminin çinko folik asit bi arada olduğu vifolic kullanıyorum aynı zamanda Demir ilacı magnezyum da bu ilaçlarla birlikte prilam dr alınması sakıncalı mı siz nasıl kullanıyorsunuz???
butterfly35 Gamzess1 kız ben günlük bebeğe decavit vitamin, kendime d vitamini devit 3 ve kan ilacı ferrum , gaz problemim için günde 3 taneye kadar hakkım olan gasspass, birde akşamına 2 prilam içiyorum 😂
Burcusenkoc Gamzess1 bende 26-27 haftama kadar kullandım canım aynı zamanda ferrum ve imom da kullanıyordum sorun olacağını sanmıyorum
Erayhilal Gamzess1 bende senin gibi demir vitamin omega 3 ve prilami ayni zamanda kullandım doktorum vermisti bisey olmaz korkma zaten digerleri normal ilaç degil 👍
Gamzess1 butterfly35 Ay bende işte aynı seninkileri kullanıyorum başka bi postta biri öyle demiş bende korktum çünkü doktorumunda haberi var o bıraktırırdı dedim yani sanırım o arkadaşın başka bi problemi var ki öyle dedi
butterfly35 Gamzess1 başka sebebi vardır ya bazı hamileler vitamin bile kullanmıyor. Testlere göre doktor uygun neyse onu yazıyordur takma kafana ♥️
Burcusenkoc Gamzess1 aynı şekilde kullanmadığım da hiç bisey yiyemiyordum normal de gece 2 tane kullanıyordum sonra 18 den sonra felan tek içmeye başladım o da işe yaradı
hukukcuanne_06 Vitaminleri gündüz tok karna prilamı uyumadan önce aç karna içiyorum bi sorun yaşamadım şükür