Selma-gkt Arkadaşlar merhaba,7.haftama pazartesi gireceğim Allah nasip ederse. Doktorum artık çatlak için krem sürmeye başla dedi ama ne kullanayım bilmiyorum. Önerileriniz nedir ? Özellikle 2.-3. gebeliği olanlar daha tecrübelidir . Ne kullanayım ?
Sedadefne01 Selma-gkt bio-oil almıştım ben ilk aylarda çok düzenli olmamak kaydıyla ara sıra kullanıyordum şuan günlük kullanıyorum hiç çatlamam olmadı umarım doğumdan sonrada olmaz
Sibel_3455 Selma-gkt valla badem yağı kullandım, bebek yağı kullandım ama aklıma geldikçe sürekli değil 36+4üm hiç çatlağım yok galiba genetik haftaya da sezeryan olacağım bakalım ozman nasıl olacak 😂
Selma-gkt Sedadefne01 inşallah hiç birimizin olmaz 🥰 bio oil güzel bir yağ teşekkür ederim aklımda olsun 😊
Selma-gkt Sibel_3455 maşallah Allah güle güle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah badem yağı tüy besler diye de korkuyorum aslında en iyisi o da ne bileyim
Deletedmom622772 Selma-gkt bence hepsi besliyor cünkü orayı nemlendiriyoruz oldukca çoğu yağ türevi bio oil dahil bence tüylenme yapıyor besliyor tabi kişiye göre değişir bende bebek vazelini bio oil ve bioderma atoderm krem kullanıyorum
Selma-gkt Deletedmom622772 teşekkür ederim 🤗 bi arkadaşım Vaseline kakaolu olanını kullan iyi geldi bana da dedi yapım gereği çokta kararsız biriyim açıkçası. Hiç bir beden doğumdan sonra kusursuz olmaz ama işte az hasarla kurtulmakta düşününce güzel işte ne bileyim 🥰
Deletedmom622772 Selma-gkt vazelin sürdüğünde ertesi gün sürmeye gerek olmuyor o nemi hissediyosun yogun sekilde bende garanti olsun diye normal nemlendirici olarwk birini vazelinle yağı dönüşümlü sürüyorum herkesin önerdiğini uygulayıp garantiye almak adına duştada granüllü bir peeling ile güzel keseliyorum kendimi kan dolaşımı artsın diye ve bol su içmek gerek ama yine catlayacagım gibi hissediyorum 😂😂
Handeee2 Selma-gkt en güzel nemlendiren vazalin 👍 bio oil kullandım sürdükten 3 4 saat sonra hiç birşey kalmıyor . Vazalin sürdüğünde 2 3 gün nemli kalıyorsun