Yahu birazda bizden sonraki nesiller zorluk çekselerdi bee hep bize mi denk geldi bu olaylar ekonomi çöktü, virüs aldı başını gitti milyonlarca insanımız öldü ölmeye de devam ediyo, sokağa çıkma yasakları, sürekli çıkan varyantlar, Rusya ukrayna savaşı bide herşey çok yolundaymış gibii yağ kuyrukları, Ay Allahım sabır ver sen bizee, bişey de diyemiyorum valla yaa bugünlerimizi de arar hale geliriz de Allah korusun hep şükrediyorum hep sabrediyorum ama bu nedir yaa insanlar aileleriyle gönül rahatlığıyla çıkıp gezip tozup yiyip içip eğlenemiycekse biz neden yaşıyoruz, niye sürekli bi yerlerden kısıtlanıyoruz valla acınacak haldeyiz Rabbim bu karanlık günlerimizi aydınlığa çıkarsın, inanın daha ilk gebeliğim ama kara kara düşünüyorum evladıma iyi bir hayat sunabilecek miyim diye, üzüntülüyüm onu böyle bi zamanda böyle bi ortama getiricem diye ama geçecek umarım, Rabbim yardım etsin bizlere de, hayır artık millet birbirine sarmaya başladı para yok millet aç, evine ekmek götürmeyen insanlar var, Allahım sen onları da gör yardım et 🤲🏻