Merveebuluttt Bebek bebek diye kahroluyorum hergün nolcak bizim bu halimiz ne zaman anne olucaz sanki mücize gerekiyo gibi gelliyo bazen diyorum ki ya ilk bebeğimde bişey anlamadım kayıp gitti bennden ya diyorum allah tadtırıp vermezse
moom222 Merveebuluttt bu şekilde düşünme cnm Allah korusun Allah’ın gönlüne güç gider bilmeden yanlis düşünceye düşersin bn 8 senelik evliyim 6 yıl tedav gördüm sabırla bekledim sabır dedim olucak insallah dedim başka meşgale buldum kendime çok şükür rabbimde verdi yedinci yılında bibebek şuan hamileyim sabır la bekle cnm aallah büyüktür anliyoum çok zor bnde geçtim o yollardan bı karamsarliga düşüyorsun hiç olmicak GB dusunuyrsun ama sonra silkelenip kendine geliyorsun rabbi yesir bela tuassir de dur tespih cek bu şekilde aklından çıkardığın anda olcak emin ol
Yrnnry Merveebuluttt oncelıkle psikolojini duzeltmen lazım canım kafaya takmaman lazım arkdsım canını cok sıkmaktan 2 yıl cocugu olmadı ne zman dusunmedı akısına bıraktı ertesi ay hamılr kaldı
Elilar2225 Hiç öyle düşünmeyin insAllah en güzel zamanda olur kafaya ne kadar çok takarsanız sizin için o kadar kötü