DuyguGkgz Seyhan34 Sanırım aynı şey değilmiş canım öyle bi teknoloji de çıkmamış anladığım kadarıyla Allah bize kolaylıklar versin diyelim o zaman🙈😂
Gizemvencoglu DuyguGkgz Daha bugün oldum çatı muayenesi okuduklarımdan çok korkmuştum sakın dinlemeyin kimseyi rahat olur kasmazsanız hiç korkukacak bir şey değil ☺️
DuyguGkgz Gizemvencoglu Çok teşekürler insan duyduklarından çok etkileniyor gerçekten böyle güzel tecrübeleri okumak da çok iyi geliyor 😊
Anneyimm tco nasıl yani elle nasıl yapiyolar ne yapiyolar 😂 karmaşık duygular icerisindeyim dogrmayacgmm korkudan artik gülüyorum 😂
Sevilayyy Anneyimm normal dogum yapıcaklarda elle çatına bakılıyo canım normal doguma müsaitmi yoksa darmı doktor ona bakıyo
Womane tco jel flan suruyorlar mi peki ay benim doktorunda prmaklari tombik tombik onun iki parmagi benim dort parmagim gibi😅😅
Tase DuyguGkgz Vallah banada yapildi o elle kontrol ama o kadarda abartilacsk bi agridadegildi dogum esnasinda acikliga bakiyordu.
tco Womane yok soyle 32. Haftamda acilden girmistim ebe yapti açıklık var mi diye 10 saniye filan surmustu🙄. Kurcaladi biraz😁. Doktorum yarin cati muayenesi yapacak
Mustafa_feride DuyguGkgz bana da makine ile bakmişlardı ama elle de bakıldı hemde en az 4 5 kez ayrı kişeler ayrı günler de elden ele fark ediyo bir tanesi canımı çok yakıştı hatta kanatmıştı başka biride o kadar iyi baktı ki hep normal olsun istedim
Azraninannesii DuyguGkgz canim kendini kasmassan hic acimiyor emin ol ben gecen hafta ilk defa oldum kendimi cok az kastim hic oyle dayanilmicak bisi degil saniyelik bisi acimadi yani
Suhedacan Peki muayene sonrası karnın alt kısmında ağrı hisseden oldumu ? sadece bana özel bir durummu 🙄
Nishaa 😂 kadin olmak zor ya bir aletle bir elle kontrol görüyoruz bu nasil bir hayat 🤣 gülesim geldi niyese