defneveannesiii Askiletotomsu hint yağı kasılmaları başlatıyor. Yurtdışında kullanılan bir yöntem. Türkiyede de bazı doktorlar öneriyor. Denemek isterseniz siz bilirsiniz. Hayırlı kolay doğumşar ❤️
Deletedmom_7156 MelOzlSrv 42 haftama kadar yapmadim kalmadi ondan dolayı mecburen sezaryen oldum ama herkese tavrimi koyduğum için kimse bişey diyemedi ses edemedi ondan dolayı tavrini koy kimse bisey diyemez
ressamistanne MelOzlSrv 32. Haftamda aynen şunları yaptım duvara stıckerler yapıştırdım sandalyeden in çık yaparak, 6 kat merdiven çıktım, bebeğin beşiğini kurdum ikea beşiği, duvar sildim. Sonra erken doğum riski oluştu
xxxtxxx MelOzlSrv hahahahah ayni ben kendimi gordum sizde o kalabalik benimde dusundukce sinirimi bozuyor…ben soyle bisey dusundm kendimce, oradaki hemsirelere sessizce tembihleyip surekli gelip uyarida bulunmasini rica edecegim 😅sonucta gercekten bizim icin de oldukca zor ve genelde fazla anlayissiz oluyor cevremizdekiler.benim de on gunum kaldi cok gerginim korkuyorum ve bunu dusununce aadece bosuna gerilmis oluyoruz.bence cok takmamayi deneyin en kotu hemsireye soylersiniz dedigim gibi 😅simdiden hayirli dogumlar evladinizi saglikla kucaginiza alirsiniz insallah
Ballizencefil MelOzlSrv ya çok hoşsunuz. Hurma yemekten Medine’ye varmak üzereyim demenize çok güldüm. Bebişler ne zaman geleceğini kendi belirliyor 😕
Ceylankosova Gercekten aileleriniz yuzunden cocugunuzun erken dogmasinimi istiyosunuz..🤔ben keske zamaninda dogurabilseydimde yaşasaydi..keske ailem yanimda olabilseydi ogunumde.. doktorunuz gun vermis ama ogunden once gelmiyceginde bilemezsiniz yanlislikla zarar vercek bisey yapmayin derim.. esinizde ogunun heyecaniyla herkesi yaninda istiyodur belki size yardimci olabilceklerini dusunuyodur kendince
MelOzlSrv Ceylankosova ya gerçekten kaybınız için üzgünüm ama zaten yeteri kadar demoralize olmuş birine bu tarz şeyler yazınca elinize ne geçiyor? Ben saglikla dogucagini dusunuyor ve temenni ediyorum. O yüzden ne yapıp edip sırf gelemesinler diye erkenden dogurucam. Eşim başka çare bırakmadı. Onlar olmazsa doguramicakmisim gibi davraniyo. İstemiyorum ve en dogal hakkim
290392 MelOzlSrv 😂😂😂 sesli güldüm kusura bakmayınn😂 benim annem ve görümcem gelecek ama ona bile stres oluyorum varya.. gelmeseler yalnız bırakılmış gibi hissedeceğiz belkii.. aman sezeryansın zaten sen her türlü yatıyorsun. Gelenler düşünsün rahat ederlerse otursunlar😂😂 eşin de kalabalıktan delirmezse iyidir
Nurcanatmaca MelOzlSrv zamanı gelmediyse ne yapsanız boş. Lütfen abartmayın aileler tabiki bu sevincimpaylaşmak isteyecektir. Çok görmeyin .
Hulus MelOzlSrv kendinizi ve bebeğinizi düşünerek lütfen sakin kalmaya çalışın insanlarada açık açık söyleyin bebeğinizin sağlığını riske atıyorsunuz suanda farkında mısınız? Yeğenim 37. Haftasında doğdu ve ciger gelişiminde sorun oluştu erken doğduğu için 1 ay yoğun bakımda tedavi gördü bile isteye bebeğinizi boyle riskli bu duruma sokmayın bence siz annesiniz ve tek düşüneceğiniz şey suanda bebeğinizi saglikla dünyaya getirmek olmalı. Olaki bebeğinizde erken doğumdan kaynaklı birsey oluştu bunun vicdan azabını kaldırabilir misiniz ?
Duyguuuuuuu MelOzlSrv şimdi sen aniden sancılansan Eşin yine aramayacak mı Aileni ailesini Çünkü ha diyince dogmuyo 12 saatlik mesafe bile olsa aranızda yine binip gelirler Eger böyle olursa boşu boşuna dogumu hızlandırmış olursun bence tek çare eger bebekte sıkıntı yoksa doktora ben kesinlikle normal istiyorum de gününü bekle yine gelirler ama en azından sezeryan tarihinden bi gün önceden gelip strese sokmazlar seni
MelOzlSrv Duyguuuuuuu esimin ailesi istanbul dışında yaşıyor. Buraya gelmeleri 2 saatten daha hizli degil. Ben de zorunlu sezeryanim. Acil bisi olsa yetişemezler
Ceylin680 MelOzlSrv canım böyle stres yaparsan bebek hemen doğar.tabi bu işin söz gelimi bir bebeğin anne karnin da duracagi gün belli kur an da ayet var.sana tavsiyem Allah’a sigin inşallah seni üzecek yoracak bir kalabalık ile karşılaşmassın rabbim güzel günler göstersin .birde aile büyükleri ile uygun bir konuşma yaparsan seni gereksiz skmazlar😄
balperisi_71 MelOzlSrv canım bende sıcak suyun içinde oturmustum hurma ananas caylar yürüyüşü merdiven neler neler yaptım 40 da geldi kızım. herşeyden önce sağlıklaaa gelsin seni bunaltcak hiç kimseyi açık açık söyle gelmesinler lohusalik zaten çok zor