Boncuk18 Arkadaslar ozellikle akdeniz taraflarında oturan acaba memleketinizde bu meyve çıktımı. Lutfen cevap verirmisiniz
Halime0638 Boncuk18 çağla bu kayısının olmamış hâli genelde marketlere daha önce geliyor Ankara’ya mart yada Nisan gibi geliyordu sorun isterseniz
Fatma-onal Boncuk18 inanır mısın bilmiyorum ama bunu 1 aydır aşeriyorum mersindeyim bugun de baktık ama hiç bir yerde yok dört gözle çıkmasını bekliyorum
MerveeD Boncuk18 Mersinde yaşıyorum annelerin evin orda ağacı var 5 6 tane ama henüz çiçek yeni actı 20 gune anla olur dedı annem bende cok yemek ıstyrum çağla
Boncuk18 Villanelle mart ayinda ankarada marketlere gelmeye başlıyordu. Belki akdeniz sicak yerlerde çıkmıştır diye düşünüyorum
Boncuk18 Halime0638 Evet canım martin ilk haftalarında gelmeye başlıyor soruyorum surekli ailem Ankara’da
Boncuk18 Fatma-onal Bende senin gibi dört gözle bekliyorum ama mersin taraflarında cok erken olmaya başlıyor diye biliyorum
Fatma-onal Boncuk18 hiç bir yerde yok bakmadığımız yer kalmadı ben ayrı eşim ayrı kayınbabam ayrı bakıyor bulursam bende sana gönderirim mutlaka 🥰
MerveeD Boncuk18 ama 1 2 haftaya kalmaz çıkar erkenci olan yada serada olanlar erken oluyor pahalıya sarılır ilk zamanlar da