Nasaearth Narmina95 benimde aynı 37+1sabahtan bişey yok dışarı çıkıp geldim belim şiddetli ağrıyo asla geçmiyo. Magnezyum içiyorum böyle durumlarda ya da duşa giriyorum başka belirti varsa kasık ağrısı gibi dr gitmelisin
Minecan Ben bugun o tur agrılarla gıttın nst de agrım cıktı 36 haftalık gebeyım eger duş alın geçmezse daha da şiddwtlenşrse doktor gidin
Narmina95 Nasaearth benm sabahtan ağrım vardı kahvltı yaptm ağrı girdi belime sonra uzandım biraz geçti kalktm markete gittim eve gelene kadar öldüm ama ağrıdan geldm magnezyum içim hemen şmdi yatıyorum bakalm geçer inşAllah🤲🏻😩
Nasaearth Narmina95 benim 2 gün boyunca böyle olmuştu ödüm koptu doğurcam diye daha küçüktü o zaman bebeğim acile gittik idrar yolu enfeksiyonu dedi öyle bir şey de olabilir sen dayanamazsan yine de bi git en azından ne olduğunu bilirsin
Narmina95 Derininannesi_ valla bende 30haftalarda hiç ağrım yoktu mide yanması falan vardı.Ama artık son haftalardayım bebekte kilo aldıkça iyice baskı uyguluyor
MirayveAnnesi22 Benimde aşırı tam kalçamdan başlıyor bacağım falan aniden giriyor agrı kalıyorum hareket edemiyorum 😐🥺🥺 sol tarafımda ve doktor belinle ilgili başka sıkıntı olabilir hamilelik için bel agrısı erken çünkü dedi
Narmina95 MirayveAnnesi22 bende ilk defa böyle ağrı giriyor 37+2deyim bu zamana kadar böyle ağrı yaşamadım hiç.
Efsun16 Narmina95 Benim de geçen gün belimden ayak bileğime kadar ağrı vardı bel fıtığım tuttu çünkü karnım aşağı düştü dengem bozuldu yani çok azyürümek bile sıkıntı oldu artık dr um hep dinlen dedi 38 haftalık olduk 38+4 te doğum olacak nasipse.
Narmina95 Efsun16 bende demin öyle oldum işte yolda kaldım eve zar zor geldm vallaha çok kötü ağrı yani 🥴Ama cok şükür geçti