Hayat_Recep3480 Merhaba kızlar bugün bebeğim sadece 3 4 kere tekme atti daha öncelerinde böyle olmazdı ama bugün nedense bir kaç kere attı acaba gribim diye mi oda yorgun mu anlamadım bu yüzden korkuyorum
Sinoooom Hayat_Recep3480 korkmayın normal eğer 1 günü geçip tamamen hatsket etmezse sorun olabilir 🙏🏻 Bebeğiniz hareket etmiş zaten bu normal ilerleyen zamanlar da hiç durmaz karnınızda hareket etmekten 🥳
Hayat_Recep3480 Sinoooom teşekkür ederim inşallah gerçekten böyle olunca çok korkuyorum daha öncelerinde güzel tekme atıyordu bugün o kadar atmıyor 🤲🤲💘
Sinoooom Hayat_Recep3480 ben 30 haftalığım sert bi tekmeler nadir hissetim sadece baskı ve sürekli dönüyor içimde 😂
Hayat_Recep3480 Sinoooom işte bende atıyordu bugün olmayınca korktum hayırlısıyla bi dünyaya getirseydik canım 😂😂🤲🤲
Ikinciyeanne 23+0 benimde elimi koyuncu 2 3 pit pit atip kaydi bugun o kadar amniyosentez yaptirdim 3 gun once ondan mi diyede korkuyorum
Ikinciyeanne @Srfe_01 toxoplasma enfeksiyonu cikti tahlillerimde bebege bulasirsa gözüne kulagina veya anamoliye sebep oluyormus 3lu antibiyotik tedavisi oldugu icin yaptirdim Allaha şükür temiz cikti bebegime bulasmamis