Nermin_nur1 Kızlar Trendyol da falan da var eczaneden mi baksam yoksa internetten mi sipariş etsem bilemedim ?Ayrıca Fiyatları nasıl ? Yakın zaman da alanınız var mı ?
iremss Nermin_nur1 benm sorduğum eczane ile internet fiyatı farkı çoktu internetten aldım almadan önce satıcıya skt falan sorun yorumları da okuyun
maviananas Nermin_nur1 ben eczaneden aldım internette daha uygun ama sahte ürün veya tarihi geçmiş olabilir diye ordan almak istemedim. Geçenlerde şampuanı 150₺ ye almıştım.
Pyrz_07 Nermin_nur1 trendyoldan indirme girince alıcam favoriledim takip edin sizde daha uyguna geliyor
gamzecee Nermin_nur1 internette daha uygun ama orjinal olması önemli onuda ÜTS diye bir uygulama var onu indirdim ürünler gelince barkod tarayıp orjinal mi değilmi ona bakıyorum
Nermin_nur1 iremss tamamdır sağolun bende ilk önce eczaneden fiyatına bakayım sonra nette daha uygunda oradan alırım diye düşündüm
Nermin_nur1 maviananas evet onlar önemli detaylar tabi ki teşekkür ederim bende dikkat ederek alacağım
Brfnkyldz @Nermin_nur1 trendyolda bi kaç saatlik bir kampanya vardı ordan aldım 2 şampuan 125 tl ye falan geldi elime ulaştı heran gibi bir sıkıntı yok