Aselinkooo 114256 27 de 😄 bizim doktor geç söyledi. 16.da netleşir genelde ama çoğunluk 20den sonra detaylıda öğreniyor kesin olarak.
Boncuk18 Pembekurdele ikili testte nasil ogrendiniz acaba bana ikili taramaya kanla bakılıyor dedi ve ben kan verdimde
miniktirtilim Aselinkooo ay nasil.beklediniz o kadar masallah😀 ilk gebeligimde 12. Haftada ikili testte ogrendim kesin kiz dediler. Kizim oldu😀 simdi 11 haftalikken ikiliye giricem ikinci bebeme acana ogrenirmiyim diye simdiden heycanliyim
Aselinkooo miniktirtilim bizde çok heyecanla bekledik ama söylemediler hiç 😄 en son doktor değiştirdim de öğrendim. Yoksa doğumda anca görücektik🤣 Benimde 2. Bebeğim ilkinde 13 de benzetmişti kıza 7 aya kadar gene alışveriş yapma bekle diyordu. Alıştık galiba ondan 😄
Pembekurdele Boncuk18 ikili tarama ultrason+kan tahlilidir kan tek basina bir sey ifade etmez. Ultrasonda detayli bakilir
Karelinannesi 114256 canım eğer erkekse 11 haftalıkken tahmin yapabiliyorlar %80 değişmez. Ama eğer kızsa bebek ya tahmin yapıyorlar yada atıyorum %60 kız diyorlar ama değişme ihtimali çok yüksek oluyor.
Boncuk18 Pembekurdele Ben kan verdim sonuc 10 gun sonra dedi sonuçlar çıkınca mi bakiyorlar ultrason ile