nesenese Ayrıntılı ultrason zmaanimiz geldi. Biraz araştırma yaptım ama sizler hangi hastanede hangi doktora ne kadara yaptırdınız ☺️ sanirim perinatolog daha iyi bakiyormus bilgisi olan varsa bekliyorum ☺️
ruya92 nesenese ben izmir medicana hastanesinde Cüneyt eftal tanerr gidiyorum perinatolog kendisi detaylı ultrasonu o yaptı çok detaylı bakıyor kesinlikle tavsiye ederim 45 dakika baktı bana hoca çok titiz 🙏 750 TLye yaptırdım geçen ay ama eğer gidecekseniz arayıp güncel fiyatı sorun derim 😇🌺
1Annex nesenese bende uzun araştırma üzerine Barış Büke ye gittim çok memnun kaldım ayrıntılı Bi şekilde bebeğin herşeyine bakıyor yarım saat 40 dk sürüyor. Sonda da size CD ve yüzünün çekilmiş ultrason fotoğrafı veriyor fiyatı 800 TL idi şimdi ne kadar bilmiyorum ben 2 3 hafta önce gitmiştim.
aysnrsvs nesenese Barış Buke ye yaptırmıştim perinatolog doktorum yaptirmami önermişti o 400 liraya radyologa gideceğime 600 liraya perinatologa gitmeyi tercih ettim memnun kaldım
Bilgederya Bende bu konuda bilgi almak istiyorum ama doktorum özellikle perinatoloji olsun bu bölüm tamamen bebekle ilgiliymis radyoloji bebekle ilgili bir bölüm değilmiş o yüzden garanti olmalı bence
nesenese ruya92 can hastanesine sordum orada da 800 dediler. Perinatoloji doktoru bakıyormuş. Ama tavsiye uzerine gitmek daha mantıklı sonuçta bi kere gidiliyor ve fiyatlari asagi yukari 700-800 hep
ruya92 Bilgederya ben tam 20. Haftada gittim zaten 20-24 arası yapılıyor genelde daha vaktiniz var iyice araştırın içiniz rahat etsinn🙏🙏🌺
1Annex ebru_ctn28 yeri konakta İnternete barış Büke yazarsanız adresi de çıkıyor rahatlıkla gidersiniz🌼
ruya92 nesenese evet evet fiyat aşağı yukarı aynı ama doktor deneyimi gerçekten çok önemli ben birde tip 1 diyabetliyim hoca sağolsun her gidişimde her detayına bakıyor bebişin ve benim 😇 kesinlikle tavsiye ediyorum zaten çok denryimli ve sakin bir doktor hiç strese sokmuyor insanı😇🌺🌺
Gzdenaz_angay İzmir yaşam sağlık tıp merkezinde yapılıyor sigorta varsa 470 yoksa 570 şimdi aradım daha menemende