Ilk_anneligim Anal atrezi benim kuzenimde vardı doğduğu gibi ameliyat edildi şükür bir sıkıntı yaşamadı koca adam oldu. Özofagus atrezisi de bir arkadaşım var onun evladında var siz ona göre bir adım öndesiniz en azından teşhis almışsınız çünkü bu ayrıntılı ultrasonda görülemeyebiliyor. Arkadaşımın oğlunda fark edilmemiş doğumdan sonra içtiği süt yemek borusu bağlantısı olmadığından karın boşluğuna akarak çocuğu haftalarca yoğun bakımda yatırmış. Fakat sizin belli o yüzden direkt ameliyat edilerek çocuğu rahatlatacaklardır doktorlar. Sonrasında ise ek gıdaya geçişte püre tarzı beslenecek reflüsü olan bir bebek olacak. Reflü yatağı mutlaka alın ve doktorunuz be derse yapın. Onun çocuğu da şu an sağlıklı, bazı şeylere dikkat ediyorlar ara ara kontrölleri oluyor. Kendinizi üzmeyin biliyorum çok zor. Allah büyük inşallah çok sağlıklı olarak doğar her şey düzelmiş olur doğumda sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏 İsterseniz özofagus atrezisi olan arkadaşımla konuşup sizi iletişime geçirebilirim bir bloğu var ve öneriler paylaşıyor. Bu hastalığı olan çocukların aileleriyle sürekli paylaşım içerisindeler. Kendi yaşadığı için bunu yaşayan ailelere destek olmak isteyen biridir çok da sevdiğim bir arkadaşımdır.