Bereeeeen3 Kızlar 19. Haftada rahimde (sag taraf) igne batar givi acı hissediyorum bu normal mi? Yürüyünce acıyor ..
dilara0605 Bereeeeen3 aha ben sormadım bende ama sen sormuşsun bende merak ediyom bazende solda oluyor olur normaldir diyip geçiyom 😂
Mouradi Bereeeeen3 14 haftadayım bende de oluyor normal olsunda Sineemiis Ama buda oluyor bende 😅😅 doktorada utandım sormayı
SevimlimX Bereeeeen3 bende 19+2 haftalık gebeyim bugün sol kasıkta bıçak saplanıp cikiyo igneleniyo bende korkuyorum
Sineemiis Mouradi yaa cidden mi bende soramadım daha çok var randevuma yürüdükçe sağa sola dönerken zonk zonk zonkluyor 😬
Bereeeeen3 Sineemiis aynen yaaa 😂 senin kac haftalık canım? İnşallah kötü bişey değildirr normaldir diyip sakinlemeye çalışıyorum
Mouradi Sineemiis Evet canım uzandığım zamanda bazen oluyor 😅 Hangimiz ilk gitsek sorarız haberleşeriz 😂
Sineemiis Bereeeeen3 ay nolur sor beni de unutma ❤️ Vajina dudaklarında zonklama birde sırt agrilari 🤭🤭
Sineemiis Bereeeeen3 bu sabahta sag kasikta batma agri var üst bacağıma doğru sanki 🤭🤭 çok mu dinliyoruz kendimizi yaaa
SevimlimX Bereeeeen3 benim randevuma 10 gün var rica etsem doktorunuza sorunca benide etiketler misin