Cansel60 Merhaba anneler dun aksamdan beri belim ve kalcam agrıyo bide bebek cok hareketli karnım cok sert neden oluyo sizce
Zehra9616 Cansel60 bendede ayni anam kasiliyoruz ama bebeler hantal😂 kaynar dus al sancin cogalir belki ben oyle yapiyorum gevsemek icin😌
Cansel60 Zehra9616 sizindemi aynı bende nisan fln suda gelmedi ama aksamdan berı bel ve kalca agrım var bebek tekmelerı cok canımı acıtıyo
Zehra9616 Cansel60 38+6 catimdan yururken bacagim kapanmiyo bebem hareketli 2 cm acilma var ama cocuk yok😌😌
Cansel60 Zehra9616 bende acılma varmı yokmu bilmiyorum catı muanesi olmadım ama gıguslerımde agrıyo sızlıyo
Cotanakk Cansel60 benim de ağrıyo ama sancı gibi değil yani böyle vücut ağrısı gibi 39+1 deyim. Bu zamanlarda normal herhalde 🥲 iki gün önce kontrole gittim açılma sancı vs de çıkmadı
Cansel60 Cotanakk benım dün aksamdan beri basladı agrım normal regl agrııs gıbı agrım oluyodu sma bu sefer belim cok agrıyo bide gogsum sızlıyo acıyo
Cotanakk Cansel60 sıcak suyla duş al belki iyi gelir gelip giden sancı değilse doğum sancısı değildir