Mrvsmt2502 505050 ben 32 haftalıkken kendimi yormadan her gün 1 oda şeklinde evimi dip köşe temizledim şuan 36+6 yım bu hafta içi anneler ablam falan geldi normal temizledik. Kirli gördüğüm yerleri hemen temizliyorum kirlenmiyor böylece evim yoksa haftalık teöizlik falan beklersem çok kirleniyordu
Ozlem2206 505050 36dan 37 ye kadar yaptım zaten sürekli iki üç güne bir çok dağılmasına pislenmesine izin vermeden yapıyorum temiz tutmaya çalışıyorum her an doğum olabilir diye 37+4☺️
Villanelle Büyük ev temizliği yapmayacağım. Bi kadın tutup camları sildirsem ve mutfak dolaplarını sildirsem yeter. Geri kalan her şey haftada 2 3 yapılıyor zaten. Perdeleri vs de yıkamayı düşünmüyorum
gldn065807 505050 ben 34 haftamda yaptırdım canım ev boyası temizletmesi falan şuan 35+6 bitti hersey
anne_2 505050 36.haftadan sonra yardımcı alıcam canım şu an 33+3 hadtalık. Ramazan ayının başında alırım inşallah
Sinoooom 505050 her gün yapıyorum o temizliği ve hergün batıyor 😬 ev ayna ve ahşap olunca her gün o temizliği yapmak zorundayım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
kartanesi02 505050 ben 34+3 haftadayım ve başladım halılarımı yıkattım yeni geldiler artık her gün biraz yapıyorum sezeryan olacağı için zamanım kısıtlı bi kaç haftadada ancak bitiririm diye düşündüm yavaş yavaş yapıyorum kendimide yorup sıkıştırmamış oldum son dakkaya bırakıp 😊
Fnen 505050 36 haftalığım muhtemelen haftaya temizlikçi çağırıp camları ve dolap kapaklarını sildiririm, diğer şeyleri zaten günlük yapıyorum. Perdem vs ütü istemiyor zaten makinaya atıp yarım saat sonra asıyorum onlarıda hafta içi yaparım
Kamusbuglem 505050 ben 34 ken ev boyası falan yaptı anca yavas yavas temizlemem yerleşmem 35 te bitmişti bebeğin kıyafrtlerşmi yıkayıp ütüledim hastane çantamı hazırladım 36 haftalıgım