Aysh89 17 haftalık olduk bnden önce arkadaşım ve ailem 10lu set ve çorap almışlardı cinsiyetini öğrenince babası forma aldı bnde battaniye aldım
demirrleydi_ Elif1910 bende öğrenir öğrenmez almıştım herkes şimdiden niye alıyosun demesine aldırış etmeden aldım
Mucizenin-annesi16 benito bebeğime ilk 5yıl önce amerikadan disney oyuncağı almıştım ,o günden beri saklıyorum.
Zeynepaker benito kıyafet olarak birkaç tane zıbın almıştım , geri kalan a dan z ye her kıyafetini ablam verdi çocuğundan kalanları. Geriye büyük eşyaları kaldı :)
SNGLTML Eşim ben 2 aylıkken cinsiyetini öğrenmeden biberon seti almıştı hemde pembe içinden öle geçmiş 🤗 Kızımız olucak 4bucuk aylığım şuan bende eldiven bere seti ve çorap aldım ilk öğrendiğimde heyecandan 👶💞
dml33 benito ilk kızımdn kaldı ama yinede 5li hastane cikisi ile 10lu hastane cikisi aldım yeni olsn diye dahada bisi almam galiba 🤣
burcin24 2 yıl önce bebek battaniyesi örmüştüm hediye götürürüm diye sağa sola ama nasip olmadı kimseye artık kız ya da erkek bilmiyorum ama bebişime kısmet oldu dün de banyo süngeri aldım çok hoşuma gitti 😊
MuberraK benito ben ilk bebek çantası almıştım cinsiyet falan bilmiyordum daha yeniydi. Ve çok beğeniyordum o çantaları ilk o kısmet oldu☺️
Kbr01- benito 3. Ye hamileyim iki oğlum var ve 4 haftalıkken gittim bandana aldım kırmızı 😂 Uğur getirsin diye şuan 7+5 olduk
Ayseee60 https://ty.gl/ai26fg8m77 Bunu aldım o kadar güzel ki 🥰 bir iki tane de boyama ve eğitici kitap aldım. Cinsiyet belli olunca başlayacağım inşallah 🙏🏻