Mrv135 benito Evet sağlıklı bir gebelik olması için Beta iki günde bir en az %60 artmalı. Zaten kesenin görünmesi betaya bağlı. Bana doktor en az 3600 olmalı demişti ama 5000 olunca gitmek daha garantili oluyor. Her şey çok güzel ilerler inşallah ❤️
benito Mrv135 çok teşekkürler 🥰 o kadar yükselmesini bekleyebilirsek bekleyeceğiz artık. Ben çarşamba günü karantinadan çıktım, iki gün sonra hamileliği öğrendik. Biraz endişeliyim bebeğe bi etkisi olmuş mudur diye. Allaha emanet kuzucuklarımız artık 🙏🏻
gamzenurbozdere benito eşime süpriz yapmak için ayakkabı emzik aldım ama yeni dünde indirimden faydalanmak adına şampuan aldım ve bugun ilk gediyemizde geldi ikili tulum geldi🤣
benito gamzenurbozdere ay maşallah bereketli bi bebek olacak hediyeler başlamış ne güzel 🥰 biz daha kimseye söylemedik bebişi 🙈
SimayeceninAnnesi  Az önce aldımmm civilden 5.99 tl idi dayanamadım cinsiyet belli değil o yuzden birtanecik aldım evde bakıp gülümsemek içinnnn
Fatma_6868 Bende eşime süpriz için 1 tane ayakkabı ve zıbın almıştım… doktor erkeğe benziyor demişti mavi aldım ve şimdi oğluşumuzu bekliyruz
Bltkrn benito anı defteri aldım hamilelik boyunca hergün onları nasıl sabırsızlıkla ve heyecanla beklediğimizi yazmak ve anı kalması için
SimayeceninAnnesi benito eveeeetttt ya hala daloba yerleştirdim karşısında oturuyorum o kadar mucizevi birşey ki sanki bende onunla birlikte yeniden doğuyorum
gamzenurbozdere benito ayyy o da güzel ilk olunca kısmetlı olacak galıbada ben hiç duramam hemen soylerim soyledık yani allahım nazarlardan esirgesin🤣🤣🤣
Edaaydemir snmhsnn bizim baya erken oldu öğrenmemiz ben kasık ağrısıyla hastaneye gittim alttan muane oldum hiç birşey gözükmedi beta hcg hormonum yüksek çıktı hamilesin dediler tekrar gittim 3 haftalık falan gebeydim iki kese var çatlatma iğnesinimi oldun diye sordu doktor anlayamadım sonra ikiz gebesin dedi 🤗
Edaaydemir snmhsnn evet iki kese çıktı alttan muanede yine üstten belli olmuyordu ama benim 7. Haftamda kanamam oldu bir hafta hastanede yattım şimdi sürekli evde yatıyorum herşeyi iki katı fazla hissediyorum bulantılarımda ağırlarım da daha fazla oluyor ama herkeste ikiz gebelik hemen gözükmüyor diye biliyorum bence beni eden doktor baya iyidi
benito Suzann_57 böyle bir şeye ihtiyaç duyacağım bebekten önce asla aklıma gelmezdi 😅 her şey bebişlerimiz için 😇
benito Soncul ben de çok istiyorum bunlardan ama çok kısa süre kullanılıyor park beşik alın diyor herkes😔 park beşiklerde hiç bebek beşiği gibi gelmiyor