Glstn Semhira Ne demek rica ederim 😊Eliz ,Nisa, Azra, Deren, Derin, Miray, Beril, Berrak, Buse, Irmak, Nehir, İkra, Melisa, Asya, Bade, Esin, Defne, Beren bak bunlar da güzel isimler😊Belki beğenirsin benim isim listem😂😂
Semhira Glstn bir kızım daha var adı hira 2.ci ye mira koyayım dedim bi çok kişi begenmedı hira-mira diye tek harf var Mina da hosuma gıdıyor aslında öyle kafam karıştı 🙈
Sevdhusna Semhira mina da elma demek ama güzel de ben zahide koycam hüsna koycaktim kimse begenemdi zahide de benim ailemde ozel bi isim o yüzden Zavod kycam
Semhira gamzelianne16 aslında çok güzel bir isim fakat Şeyma subasından dolayı bana cazip gelmez🙈lütfen kusura bakmayın 🙏🏻☺️ Ben ciddi haz etmiyorum kendisinden
Habibeseyit gamzelianne16 büyük ihtimal bizimki de melisa olacak 😍😍 ben çok begeniyorum babamizda artik begeniyo gibi başta biraz begenmedi ama
gamzelianne16 Semhira Rica ederim canım 😊 zevkler ... ama gercekten hayatınızda haz etmediğiniz insanların adını begeniyosunuz ama kisinin kendisinden dolayı koymak istemiyosunuz bnmde var aklımda oyle bi kac isim 😊😊