Nurcansevmis 1Pamuk Allah razı olsun sizden azda olsa içime ferahlık girdi renkli ultasyonda da detaylıda da bana öle denildi sizin yengenizin hangi ultrasonda öle denildi
1Pamuk Nurcansevmis fakültede bakıldı valla hatırlamıyorm ki 😬 Ama Allah’a dua edin herşey olacağına varır ❤️
Nurcansevmis Demet2323 ben Hakkariliym Van’daki doktora yani pritonolojiye gittim iki defa da hem renkli hem detaylı
anneyimmm42 Mocuzemiz cinsiyetleri bilmiyoruz henüz Çarşamba günü gidicez 14+4 oluyor belki belli olur 🌸🐥👶
Kubra6116 1Pamuk bu Arada bende 7+4 biri 6+4 dedi gelişmemiş biri gibi duruyor ama dedi inşallah gelişir
1Pamuk Kubra6116 İNSLALAH hayırlısı ile biraz da sizinle alakalı bence ya iyi beslenmeniz lazım düzenli ben çok düzensiz yemek yiyorum onun tetiklediğini düşünüyorum y 😞
Nurcansevmis Benim durumumla karşılaşan var mı aranız da insallah karşılamamışsınızdır ama varsa yazar mısınız
damlacuk Mocuzemiz Dr bişey demedi iğne verdi gün aşırı iki tane. ısrarla normal hayatına devam et dedi ama ben hep yatıyorum oksaparı da kesti (kan sulandırıcı).