Ademinee Kızlar hastanede test yaptılar lökosit denen hormon 1 ile 5 arasında olması gerekirken benim 51 cıktı ama doktor bisey demedi, bilen var mı acaba idrar yollarımda enfeksiyon mu var yada bu değer daha fazla olunca mi problem yaratıyor
Melikek Enfeksiyon canim. Bende dün kontrole gittim. Tahlil vermiştim. Bugün aldım sonucları doktorum idrarda lökosit var dedi urocare diye bi ilaç verdi. Bu gece kullanıp yarın sabah tekrar vericem tahlil. Doktorum.oyle soyledi
elifemirasaf Melikek ırucare ben de hiç bi işe yaramadı zaten 2 buçuk saat zor durabildim tuvalete gitmek için çok sık gidiyorum
elifemirasaf Ben de dün verdim idrar kültürü lökosit 31 eritrosit 29 sonucumu doktorum görmedi internetten baktım yarın gidicem böbrek ağrımda var ulturason çekilecek yarın çok endişeliyim moralim bozuldu sonuçta üreme yazıyor 34. Haftamdayım
elifemirasaf Melikek inşallah işe yarar sabah olsun biran önce çok endişeliyim idrar kültür sonucumdan dolayı 😞
elifemirasaf [bilinmeyen] şuan ben de ayni durumdayım ateş basıyor terliyorum sürekli tuvalet desen sürekli ordayım ve artık sağ böbrekte ağrı da başladı 😞
Ademinee Yaptırmadım dedim ya doktor hiçbişey demedi, idrarimda koku hariç hiçbir belirti de yok ama kontrole gidince soracam doktora