Birminikcivciv Kızlar benim hep şaşıyor. 4,3,1 saatler değişiyor hep ama saati saatine alınmalı diyorlar
Almisinkardesi Birminikcivciv aynı saatte mi almak lazım ya ben bazen gece bazen gündüz kafama göre alıyorum hep 😅
Yamann_esmaa Birminikcivciv Benim doktorum antibiyotik değil bu saati saatine içmek zorunda değilsin hatta günlük iki hakkını aynı anda içebilirsin kahvaltıdan sonra dedi ve çoğu arkadaşım da ikisini bir içiyormuş onlara da sordum.
MomTB Ben hep kahvaltıdan sonra alıyorum ama hergün aynı saatte kahvaltı yapamadığım için değişiyo bende 🤷🏻♀️
Askiletotomsu Yamann_esmaa folik asit günde 400 mg alınır Günlük iki tane içmeniz 800mg eder 800 mg nin 400 u vücut için fazla olduğundan hemen idrarla atılır Yani bir adet hap boşa gider Doktor neden iki tane iç dedi size
Meri3220 Birminikcivciv ne alaka yahu ilk defa duydum bende kahvaltıdan sonra atardım saati saatine uymazdı arada da unuturdum aklıma gelince atardım. Folik asit bir vitamin tabiki saatli ilaçlarda var ama folik asit onlardan değil diye biliyorum
Babylove06 Yoo saati saatine diye birler yok unuttuğun günlerde olabilir okadarda önemli değil yani aklına geldiğinde iç
Yamann_esmaa Askiletotomsu Inofolic kullandığım folik asitin ve bu markayı kullanan arkadaşlarım da 2 tane ictiklerini söylediler ve hatta bi arkadaşıma eczanede ki görevli bile 2 tane içmesini söylemiş yanlış bir bilgi mi bilmiyorum ama yanlış olsa doktorum söylerdi herhalde
Askiletotomsu Yamann_esmaa tamam inofolicse haklısınız 😇 İnofolic kombinin içeriğinde folik asit oranı az 200mg folik asit var bı tablette Ondan iki tane içmeniz gerekli 🙏
Akrepbebek Birminikcivciv ben hamilelegim boyunca hep farklı zaman dilimlerinde aldım. Hiç saati saatine almadım. Bence bu kadar çok ayrıntıci olunmamasi lazim
Peperonni Birminikcivciv benim de midemi bulandırıyor o yüzden her gün farklı saatlerde içiyorum 😂😂😂 kendimi hazır hissettiğimde yani 😂😂😂😂😂