Damlademir Bgmkyz bende Gebze yüzyıla Sibel hanıma gidiyorum bazıları iyi diyor bazıları kötü diyor 🤦🏼♀️
2zkzlrnannesi Ben de merak ettim oraya gidiyorum kontrollere bilgilendiren olursa bende çok sevinirim😍
2zkzlrnannesi Bgmkyz Bende 30.haftaya yeni girdim Çiğdem hanıma gidiyorum muayene fiyatı baya fazla doğum ücretlerini de bir türlü konuşamadık. İşte risklerden dolayı da yenidoğan yoğun bakım önemli ne olacak bilmiyorum
Villanelle Ben bi ara Seher Çınar’a gittim. Yeni doğan yoğun bakımı olması sebebiyle tercih etmiştim ama bence fiyatlar o hastaneye göre çok yüksek. Yani bir kontrol 280 TL, doğum 8500 TL edecek bir hastane değil. O yüzden bıraktım gitmeyi
Villanelle Damlademir benim ikiz ve ben spinal sezaryen istedim. 8500 dediler. Normal doğumu falan bilmiyorum açıkçası
Bgmkyz Banada yüksek gelmeye başladı birde doğumdan önce serum filan derken fiyat katlanır diye düşünüyorum ilk doğumumda başka hastane öyle yapmıştı o yüzden kafam karışık açıkcası
Bgmkyz 2zkzlrnannesi dün sordum normal 4700 sezeryan 5250ymiş doğum öncesi serum filan takılırsa ekstra ücret. Tuzla devlet hastanesi iyi diye duydum oraya bakmak istiyorum birde ama randevu bulmak zor
2zkzlrnannesi Bgmkyz teşekkür ederim yenidoğan yoğun bakımını da araştırmak gerekiyor o yüzden her hastaneye gidemiyorum
Villanelle Svmnsm Kocaeli Derince eğitim ve araştırma hastanesi alikahya yerleşkesinde yapacağım doğumumu. Sezaryenimi takipli olduğum perinatoloji uzmanı yapacak.