Hatice44
Merhaba kızlar sıra bana da geldi..
Bebeğim 2 haftalıkken den itibaren bu uygulamayı kullanıyorum ve çokkkkk şey öğrendim 💐Teşekkür ediyorum emeği geçen herkese 🌸
(Bebeğimden şimdi fırsat buldum 27.08.2018 de Doğumum oldu kızlar)Ne sancı ne su ne nişan.. 36 haftamdan itibaren her hafta kontrole gelmeye başladık nstlere girdik. Sancım çıkmadı hiç bir zaman.. 37+4 de bebeğimin tekmelerini az hissediyordum kuvvetli değildi.nede olsa kontrolüm var dedim 38.haftama girdiğimde ultrasona girdim birde baktık hiç suyu kalmamış😔Ben hissetmedim suyumun geldiğini idrarla karışık gelmiş.Gelişmemiş içerde bebeğim 2,600 gram sesi doktorum ondan hareketler kısıtlanmış dedi en geç yarına almamız lazım riske atamam dedi ben tabi korkudan stresten 2 büklüm olmuşum ne yapacağımı şaşırmışım allahtan bir gün öncesinde her şeyimi ayarlamıştım.ben hazırım dedim bugün olur dedim hemen yatışım yapıldı testler galan derken saatin dolmasını bekledik sabah 10 da kahvaltı yapmıştım çünkü üzerinden 6 saat geçmesi gerekiyormuş..saat 16:00 de sezaryene indim.45-50 dk ya çıktım uyandığımda bebeğim yanımdaydı 48 cm 2800 gr doğdu ÖmerHamzam🙏🏻Dikişlerim çok ağrımıyor bolbol yürüyorum sadece gaz sancım omuzlarıma vurmuş durumda😔Sütüm geldi bolbol bebeğime emmeyi de öğrettim bin şükğr 🌸şakın kendinizi korkutmayın tabiki zorlukları var ama Bu hayatta ne kolay ki her şeyin bi zorluğu var sinek ısırmasında bile Çan'ımız yanıyor sezaryen de kesiliyoruz 😄 Her neyse bin şükür kızlar ben iyiyim bebeğim iyi babası esmer ben sarışınım bana çekmiş kurban olduğım💕💕rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin sorularınız varsa sorun cevaplarım💕💕